muhteva forum

1.Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri

İlköğretim 1. Sınıflar icinde 1.Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri konusu , 1 Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri 04 Nis 08 1 Sınıf Performans ve Proje Ödevi Yorum Yok 1 SINIFLAR MATEMATİK DERSİ Ödevin Konusu: Kullandığımız paraların koleksiyonunu yapma Ödevin Adı: Paralarımız …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim > İlköğretim 1. Sınıflar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

1.Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri

İlköğretim 1. Sınıflar icinde 1.Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri konusu , 1 Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri 04 Nis 08 1 Sınıf Performans ve Proje Ödevi Yorum Yok 1 SINIFLAR MATEMATİK DERSİ Ödevin Konusu: Kullandığımız paraların koleksiyonunu yapma Ödevin Adı: Paralarımız …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.10.08   #1
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 815 @ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

1Sınıf Matematik Dersi Performans Ödevleri
04 Nis 08 1Sınıf Performans ve Proje Ödevi Yorum Yok

1 SINIFLAR MATEMATİK DERSİ

Ödevin Konusu: Kullandığımız paraların koleksiyonunu yapma
Ödevin Adı: Paralarımız
Ödevin Süresi: 2 Hafta (02/04/2007-16/04/2007)
Ödevin Amacı:Kullandığımız paraları tanıyabilme
Kazanım:Paralarımızı tanır
Paranın değişim aracı olarak işlevini fark eder
Ödeviniz Neler İçermeli:
*Kapak sayfası
*Para koleksiyonu
Kaynaklar: Gazete, dergi, kitaplar
Araç ve Gereç: A4 fotokopi kağıdı, karton, makas, yapıştırıcı, gazete, dergi ve kitaplardan kesilen paralar
Ödevi Nasıl Yapacaksınız?
1A4 fotokopi kağıdını alın Aynı büyüklükte keseceğiniz kartona yapıştırın (İki tane)
2Gazete, dergi, kitaplardan keseceğiniz kağıt ve madeni para modellerini kağıt modeller ayrı, madeni modeller ayrı olmak kaydıyla hazırladığınız kartonlu kağıtlara yapıştırın
3Günümüzde kullandığımız kağıt ve madeni para modellerinin hepsinin yapıştırılmasına dikkat edin
4Hazırladığınız performans ödevini 16/04/2007 Pazartesi günü okula getirmeyi unutmayın
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler