1.Sınıflar İçin Okuma ve Yazma Etkinlikleri icinde 1.sınıf metin ve cümle çalışmaları konusu , Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !…
| |||||||
| | #1 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 17-03-07
Tecrübe Puanı: 48 ![]() | |
| |
| | #2 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaw siz salakmısınız verdiğiniz site ingilizce yawwwwwwwwwww |
| |
| | #3 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 815 ![]() | senin salaklığından kaynaklanır o salak hocam benim ![]() rapid o ![]() rapidden haberin yoksa susta salaklığın ortaya çıkmasın |
| |
| | #4 | |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eğer öyle ise ben bu kişi ile aynı mesleği yaptığıma utanıyorum Usluba bakar mısınız ya!Eğer bilmiyorsanız bir bilene danışmanız gerektiği öğretilmedi mi size? | |
| |
| | #5 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şehitler duacıyız |
| |
| | #6 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 30-10-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eğitimin bir arpa boyu niye ilerlemediğini şimdi daha iyi anladım |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | elinize sağlık hocam |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sıdıka için şunu söleyeceğim ki salak sana benzer bilmiyorsun şu bilgisayarın başından kalkta 20 sene önceki gibi elinde yaz yakışmıyor sana klavye sinir yaaaa![]() |
| |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: 05-12-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim Yardımcı olur musunuz? |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |