Kur'an- Kerim icinde 1001 HATİM KAMPANYASI konusu , Selamın Aleyküm
İmdi nerden çıktı bu 1001 hatim derseniz ;açıklayayım
Forum açıldı açılalı değişik zamanlar ve başlıklarda hatimler düzenlendi Bazan 1 okundu bazan 20 okundu Hocam bu da ne 10-20-50 …
| |||||||
| | |
Kur'an- Kerim icinde 1001 HATİM KAMPANYASI konusu , Selamın Aleyküm
İmdi nerden çıktı bu 1001 hatim derseniz ;açıklayayım
Forum açıldı açılalı değişik zamanlar ve başlıklarda hatimler düzenlendi Bazan 1 okundu bazan 20 okundu Hocam bu da ne 10-20-50 …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 815 ![]() | İmdi nerden çıktı bu 1001 hatim derseniz ;açıklayayım ![]() ![]() ![]() Forum açıldı açılalı değişik zamanlar ve başlıklarda hatimler düzenlendi ![]() ![]() Bazan 1 okundu bazan 20 okundu![]() ![]() Hocam bu da ne 10-20-50 olsa neysede 1001 çoooook zor imkansız derseniz eğer bizde:zamanımız var inşa ,belki 1 senede belki 5 senede bitririz ama biter inşa deriz![]() ![]() ![]() Okunulan hatimleri buraya yazarsanız eğer rakamlar eşliğinde 1001 den düşülecek ![]() İlla buradan almanız gerekmiyor![]() ![]() Sadece bu konu başlığında olduğu gibi 1001 okunan hatm-i şerifi burada toplamak inşa amaçımız![]() Hangi amaçla hangi niyetle kim veya kimler için okursanız okuyun ama bu konu başlığı altında okunan hatm-i şerifleri belirtin inşa![]() ![]() ![]() ![]() Sorumlu kişiler ayışığı,hüseyin oktar,hafız-ı kelamdır ![]() ![]() ![]() Alınan cüzleri arkadaşlarımıza pm ile bildirin kardeşlerimiz konuya uygun olarak eklesinler inşa ![]() ![]() ![]() Yukarda belirttiğim gibi 1001 hatm-i şerifi tamamlamak amaçımız inşa ![]() ![]() başkaların ın okuduğu hatmi şerifleri de belirtebilirsiniz ama okuyan kişiye forumdaki 1001 hatmi şerif konusunu açıklayarak ki dualarda bizlerde onlarda yer alsın inşa![]() ![]() özellikle Kuran kurslarındaki kardeşlerimize büyüüük iş düşüyor![]() ![]() ![]() soruları fikirleri olan varsa sorsunlar ![]() ramazanla birlikte buraya sadece alınan hatimler okunan hatimler beyan edilecek![]() ![]() ![]() a emanetiz hepimizKonu OKTAR tarafından (31.08.08 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #2 |
| Moderator ![]() | maşAllah hocam 1001 hatim ama en kısa vakitte biriteceğimize inanıyorum inşaAllah hep beraber ![]() ben de tez vakitte başlayayım hatime ![]() Fazlaca ara verdim zaten tatilde ![]() boş durmak yok![]() |
| |
| | #3 |
| VİP Üye Üyelik tarihi: 09-10-07 Nerden: evden
Tecrübe Puanı: 259 ![]() | İns bİTİririz Allahın izniyle |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() | RABBİM niyetlerimizi kabul etsin bu yaptığımız ibadetler ve biribirimize vesile olduğumuz hatimler uğruna,duaları kabul gören kulları uğruna (inşaALLAH,ami n)Haydi kardeşler hatimin binbir olduğu değil Dualarımıza sığınacak bir direğimizin olması gerektiğini düşünerek ALLAHın izniyle başlayalım Ramazan ayında o mübarek oruçlu dudaklarımız,en kuvvetli nefislerimizi terbiye edercesine Haydin Kur'an-ı Kerimler avuç arasına dualarda bizleride ALLAH rızası için unutmayın kardeşlerim ![]() NoT: hafız olan yada hafızlık için yürek veren kardeşlerimizi tanımak ve onlarla irtibata geçmek için ÖzelMesajları bekliyoruz
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
| Moderator ![]() | kardeşlerim bilgisayar başında boş boş oyun oynamak yada gevezelik yapmak yerine bu verdiğim linktende istediğiniz kadar hatimler yapabilir Türkçe anlamlarıyla daha içten Kur'an ziyafeti yapabilirsiniz![]() Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 | |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 1818 ![]() | Alıntı:
Allah'tan 1 ila 5 yıl arasında vaktimiz var Lakin hafız çok aramızda ![]()
__________________ Binlerce kez yazıklar olsun diye haykırsak ne çıkar artık ![]() ![]() Ki çağın sökülecek bir kalbi dahi yok artık ![]() ![]() Hiroşima, medeniyet kasesinin çatladığı andı ![]() Gazze, yüzümüzden hiç çıkmayacak utanç lekesi ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Moderator ![]() | Alıntı:
![]() hatimlerde istemeyerek de olsa sizlere yardımcı olamadım,hakkınızı helal edin, ![]() ama inşaAllah bundan sonra olmaya çalışacağım,elimden geldiğince ![]() 5 yıla kalmaz biter herhalde yaa ![]() bu arada bir daha yarısını almak zorunda kalmazsın inş hatimlerin abicm ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun bütün muhteva için böyle güzel bir iş de hedefimize inş ulaşabiliriz ın izni ile birlikten kuvvet doğar demişler değil mi ![]() |
| |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 17-08-07 Nerden: kocaeli
Tecrübe Puanı: 165 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oh maşaALLAH AKSAKAL HOCAMA ![]() ![]() ![]() ![]() güzel bir konunun açılışını yapmış ![]() ![]() bizede okuyup yazmak nasip olur inş![]() ![]() hayırlı geceler herkese![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 1001, hatim, kampanyasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |