muhteva forum

1001 HATİM KAMPANYASI

Kur'an- Kerim icinde 1001 HATİM KAMPANYASI konusu , Selamın Aleyküm İmdi nerden çıktı bu 1001 hatim derseniz ;açıklayayım Forum açıldı açılalı değişik zamanlar ve başlıklarda hatimler düzenlendi Bazan 1 okundu bazan 20 okundu Hocam bu da ne 10-20-50 …

Geri git   muhteva forum > İslam Dini ve Kaynakları > Kur'an- Kerim

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

1001 HATİM KAMPANYASI

Kur'an- Kerim icinde 1001 HATİM KAMPANYASI konusu , Selamın Aleyküm İmdi nerden çıktı bu 1001 hatim derseniz ;açıklayayım Forum açıldı açılalı değişik zamanlar ve başlıklarda hatimler düzenlendi Bazan 1 okundu bazan 20 okundu Hocam bu da ne 10-20-50 …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30.08.08   #1
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 815 @ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Selamın Aleyküm
İmdi nerden çıktı bu 1001 hatim derseniz ;açıklayayım
Forum açıldı açılalı değişik zamanlar ve başlıklarda hatimler düzenlendiBazan 1 okundu bazan 20 okunduHocam bu da ne 10-20-50 olsa neysede 1001 çoooook zor imkansız derseniz eğer bizde:zamanımız var inşa,belki 1 senede belki 5 senede bitririz ama biter inşa deriz
Okunulan hatimleri buraya yazarsanız eğer rakamlar eşliğinde 1001 den düşülecekİlla buradan almanız gerekmiyorSadece bu konu başlığında olduğu gibi 1001 okunan hatm-i şerifi burada toplamak inşa amaçımızHangi amaçla hangi niyetle kim veya kimler için okursanız okuyun ama bu konu başlığı altında okunan hatm-i şerifleri belirtin inşa

Sorumlu kişiler ayışığı,hüseyin oktar,hafız-ı kelamdır
Alınan cüzleri arkadaşlarımıza pm ile bildirin kardeşlerimiz konuya uygun olarak eklesinler inşa
Yukarda belirttiğim gibi 1001 hatm-i şerifi tamamlamak amaçımız inşabaşkaların ın okuduğu hatmi şerifleri de belirtebilirsiniz ama okuyan kişiye forumdaki 1001 hatmi şerif konusunu açıklayarak ki dualarda bizlerde onlarda yer alsın inşaözellikle Kuran kurslarındaki kardeşlerimize büyüüük iş düşüyor
soruları fikirleri olan varsa sorsunlarramazanla birlikte buraya sadece alınan hatimler okunan hatimler beyan edilecek
a emanetiz hepimiz

Konu OKTAR tarafından (31.08.08 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir..
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30.08.08   #2
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 138 HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
HaFıZ-ı KeLaM - MSN üzeri Mesaj gönder
maşAllah hocam 1001 hatim
ama en kısa vakitte biriteceğimize inanıyorum inşaAllah hep beraber

ben de tez vakitte başlayayım hatime
Fazlaca ara verdim zaten tatilde
boş durmak yok

HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30.08.08   #3
VİP Üye

seko6363 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 259 seko6363 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
İns bİTİririz Allahın izniyle
seko6363 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.08.08   #4
Moderator

@y ışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 285 @y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute
@y ışığı - MSN üzeri Mesaj gönder
RABBİM niyetlerimizi kabul etsin bu yaptığımız ibadetler ve biribirimize vesile olduğumuz hatimler uğruna,duaları kabul gören kulları uğruna(inşaALLAH,ami n)

Haydi kardeşler hatimin binbir olduğu değilDualarımıza sığınacak bir direğimizin olması gerektiğini düşünerek ALLAHın izniyle başlayalımRamazan ayında o mübarek oruçlu dudaklarımız,en kuvvetli nefislerimizi terbiye edercesineHaydin Kur'an-ı Kerimler avuç arasına

dualarda bizleride ALLAH rızası için unutmayın kardeşlerim

NoT: hafız olan yada hafızlık için yürek veren kardeşlerimizi tanımak ve onlarla irtibata geçmek için ÖzelMesajları bekliyoruz

@y ışığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.08.08   #5
Moderator

@y ışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 285 @y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute
@y ışığı - MSN üzeri Mesaj gönder
kardeşlerim bilgisayar başında boş boş oyun oynamak yada gevezelik yapmak yerine bu verdiğim linktende istediğiniz kadar hatimler yapabilirTürkçe anlamlarıyla daha içten Kur'an ziyafeti yapabilirsiniz

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !

@y ışığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.08.08   #6
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 1818 OKTAR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Alıntı:
HaFıZ-ı KeLaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
maşAllah hocam 1001 hatim
ama en kısa vakitte biriteceğimize inanıyorum inşaAllah hep beraber

ben de tez vakitte başlayayım hatime
Fazlaca ara verdim zaten tatilde
boş durmak yok

Son hatimden 1 önceki hatimin neredeyse yarısı ben almak zorunda kalmıştım Allah'tan 1 ila 5 yıl arasında vaktimiz var Lakin hafız çok aramızda
Gazze, yüzümüzden hiç çıkmayacak utanç lekesi
OKTAR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 31.08.08   #7
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 138 HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
HaFıZ-ı KeLaM - MSN üzeri Mesaj gönder
Arrow
Alıntı:
Hüseyin OKTAR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son hatimden 1 önceki hatimin neredeyse yarısı ben almak zorunda kalmıştım Allah'tan 1 ila 5 yıl arasında vaktimiz var Lakin hafız çok aramızda
Hüseyin abicim,haklısın hafızlar var aramızda
hatimlerde istemeyerek de olsa sizlere yardımcı olamadım,hakkınızı helal edin,
ama inşaAllah bundan sonra olmaya çalışacağım,elimden geldiğince
5 yıla kalmaz biter herhalde yaa
bu arada bir daha yarısını almak zorunda kalmazsın inş hatimlerin abicm
HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31.08.08   #8
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
hayırlı olsun bütün muhteva için böyle güzel bir iş de hedefimize inş ulaşabiliriz ın izni ile birlikten kuvvet doğar demişler değil mi
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.09.08   #9
Moderator

ebu cendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 165 ebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond repute
oh maşaALLAH AKSAKAL HOCAMA güzel bir konunun açılışını yapmış bizede okuyup yazmak nasip olur inş hayırlı geceler herkese

Bookmarks

Tags
1001, hatim, kampanyasi

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:22 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler