muhteva forum

2.DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTIsı

Zümre Toplantı Tutanakları icinde 2.DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTIsı konusu , 2 DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI TARİHİ : 12 02 2007 TOPIANTI NO : 2 TOPLANTI YERİ : öğretmenler odası TOPIANTIYA KATILANIAR : …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Branş Dersleri ve Genel Eğitim > Eğitsel Dokümanlar-Programlar > Zümre Toplantı Tutanakları

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

2.DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTIsı

Zümre Toplantı Tutanakları icinde 2.DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTIsı konusu , 2 DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI TARİHİ : 12 02 2007 TOPIANTI NO : 2 TOPLANTI YERİ : öğretmenler odası TOPIANTIYA KATILANIAR : …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19.06.08   #1
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 815 @ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

2DÖNEM BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ETKINLIKLERI DERSİ ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞIDIR
TOPLANTI TARİHİ : 12022007
TOPIANTI NO : 2
TOPLANTI YERİ : öğretmenler odası
TOPIANTIYA KATILANIAR :
GÜNDEM MADDELERİ
1- 1Yarıyıl toplantı tutanağınınincelenme si
2- Ders araç ve gereçlerinin kullanılmasında dikkat ve özenin sağlanması
3- Soyunma odalarının ve spor salonunun temizliği tertip ve düzeni
4- Beden eğitimi zümresinin okul disiplinine katkısı
5- Özel günler ve Milli Bayramlarda görev dağılımı
6- Dilek ve temenniler

GÜNDEM MADDELERİ KARARLARI

1- Bir önceki toplantı tutanağı incelendi ve görülen aksaklıkların düzeltilmesi karara "bağlandıöğrenci lere ders konularının yanı sıra insan ve çevre temizliği konusunda bilgi verilmesi kararlaştırıldı
2- Ders araç ve gereçlerinin dikkat ve özenle korunması,bu ders araç ve gereç lerinin ilerde kendi yakınlarına belki de çocuklarına kalacağının anlatılması, öğrencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi kararlaştırıldı
3- Soyunma odalarının tuvalet ve lavaboların nasıl kullanılması gerektiğinin sık sık öğrencilere anlatılması,halka açık yerlerin nasıl kullanılması gerektiğinin"nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak" felsefesinin öğrencilerekavratılma sı
4-Beden eğitimi dersi dışında da okula giriş çıkıkların düzenli olması gerek tiği bu konuda sadece beden eğitimi öğretmenleri değil bütün öğretmenle¬rin görev bilincinde olmaları gerektiği söylendi
5- Bütün milli bayram ve özel günlerde beden eğitimi öğretmenlerinin öğrencilerin disiplini ,tören alanı yerleşim düzeninde görevli olduğu ve orga¬nizasyonu sağlamaları kararlaştırıldı
6- 2007-2008 Eğitim öğretim yılı 2 döneminin başarılı geçmesi dileği ile toplantı bitirildi

U Y G U N D U R
BedEğtÖğrt

MüdürYrd Okul Müdürü
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Thread Tags
beden dersinin spora katkısı spor etkinliklerinin tarihleri

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:14 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler