muhteva forum

2008 Kpss Lisans Başvuruları

KPSS icinde 2008 Kpss Lisans Başvuruları konusu , evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2008 kpss lisans başvuru formlar bugün başladı dağıtılmaya (28 Nisan - 9 Mayıs) verdiğim link herşeyi detayıyla bulmanıza vesile olacatır inşaALLAH http://www kpssonline com/duyuru php?id=1044 …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Branş Dersleri ve Genel Eğitim > KPSS

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

2008 Kpss Lisans Başvuruları

KPSS icinde 2008 Kpss Lisans Başvuruları konusu , evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2008 kpss lisans başvuru formlar bugün başladı dağıtılmaya (28 Nisan - 9 Mayıs) verdiğim link herşeyi detayıyla bulmanıza vesile olacatır inşaALLAH http://www kpssonline com/duyuru php?id=1044 …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29.04.08   #1
Moderator

@y ışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 285 @y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute
@y ışığı - MSN üzeri Mesaj gönder

evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2008 kpss lisans başvuru formlar bugün başladı dağıtılmaya (28 Nisan - 9 Mayıs)

verdiğim link herşeyi detayıyla bulmanıza vesile olacatır inşaALLAH

http://wwwkpssonlinecom/duyuruphp?id=1044

buradan herkes bulunduğu ilde nerelerde forum dağıtılıyormuş öğrene de biliyor

sınava giren kardeşlerime ALLAH hayırlısını sizlere nasip etmesini,her ne sonuç olursa olsun vardır bir hayrı diyip sabretme gücünü versin inşaALLAH

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

@y ışığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30.04.08   #2
O Artık Başkonuk

muce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 28 muce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud ofmuce has much to be proud of
tesekkurler hocam
muce isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21.05.08   #3
Moderator

@y ışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 285 @y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute@y ışığı has a reputation beyond repute
@y ışığı - MSN üzeri Mesaj gönder
Cool

BASIN DUYURUSU
(1252008)
03052002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan “Kamu Görevlerine
i lk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca
ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için

2008-KPSS ORTAÖĞRETİM / ÖNLİSANS 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacaktır
Adaylar, 2008-KPSS ORTAÖĞRETİM / ÖNLİSANS Kılavuzu ile Aday Bilgi Formunu
2,00 YTL karşılığında 26 Mayıs – 27 Haziran 2008 tarihleri arasında Başvuru Merkezlerinden
alacaklardır Başvuru Merkezleri başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM’nin

wwwosymgovtr

internet adresinden duyurulacaktır Adayların bu kılavuzu dikkatle
incelemeleri ve başvuru işlemlerini burada yer alan kurallara göre yapmaları gerekmektedir
Bu kılavuzda ayrıca, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü,
eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin bir duyurusu bulunmaktadır
KPSS adaylarına duyurulur

Prof Dr Ünal YARIMAĞAN
ÖSYM Başkanı

@y ışığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.05.08   #4
I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace

RisilacNamyelus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 664 RisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond repute
RisilacNamyelus - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation
2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) - Ortaöğretim ve Önlisans: Duyuru

Aşağıdaki dökümanları açabilmek için Adobe Reader 'ın 50 veya üstü sürümünün sisteminizde yüklü olması gerekmektedir Eğer dökümanları kaydetmek istiyorsanız, kaydetmek istediğiniz dökümanın üzerine sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet" seçeneğini seçiniz

2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) - Ortaöğretim ve Önlisans Basın Duyurusu
RisilacNamyelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.05.08   #5
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 1818 OKTAR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Süper Kahraman arkadaşım bu çok iyi bir haber Teşekkürler
Gazze, yüzümüzden hiç çıkmayacak utanç lekesi
OKTAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:48 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler