KPSS icinde 2008 Kpss Lisans Başvuruları konusu , evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2008 kpss lisans başvuru formlar bugün başladı dağıtılmaya (28 Nisan - 9 Mayıs) verdiğim link herşeyi detayıyla bulmanıza vesile olacatır inşaALLAH http://www kpssonline com/duyuru php?id=1044 …
| |||||||
KPSS icinde 2008 Kpss Lisans Başvuruları konusu , evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2008 kpss lisans başvuru formlar bugün başladı dağıtılmaya (28 Nisan - 9 Mayıs) verdiğim link herşeyi detayıyla bulmanıza vesile olacatır inşaALLAH http://www kpssonline com/duyuru php?id=1044 …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() | evet arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 2008 kpss lisans başvuru formlar bugün başladı dağıtılmaya (28 Nisan - 9 Mayıs) verdiğim link herşeyi detayıyla bulmanıza vesile olacatır inşaALLAH ![]() http://www kpssonline com/duyuru php?id=1044buradan herkes bulunduğu ilde nerelerde forum dağıtılıyormuş öğrene de biliyor ![]() sınava giren kardeşlerime ALLAH hayırlısını sizlere nasip etmesini,her ne sonuç olursa olsun vardır bir hayrı diyip sabretme gücünü versin inşaALLAH ![]() ALLAH yar ve yardımcımız olsun ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 21-01-08 Nerden: konya
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkurler hocam ![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() | BASIN DUYURUSU (12 5 2008)03 05 2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan “Kamu Görevlerinei lk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için 2008-KPSS ORTAÖĞRETİM / ÖNLİSANS 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacaktır ![]() Adaylar, 2008-KPSS ORTAÖĞRETİM / ÖNLİSANS Kılavuzu ile Aday Bilgi Formunu 2,00 YTL karşılığında 26 Mayıs – 27 Haziran 2008 tarihleri arasında Başvuru Merkezlerinden alacaklardır Başvuru Merkezleri başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM’ninwww osym gov trinternet adresinden duyurulacaktır Adayların bu kılavuzu dikkatleincelemeleri ve başvuru işlemlerini burada yer alan kurallara göre yapmaları gerekmektedir ![]() Bu kılavuzda ayrıca, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü, eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin bir duyurusu bulunmaktadır ![]() KPSS adaylarına duyurulur ![]() Prof Dr Ünal YARIMAĞANÖSYM Başkanı
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace ![]() | 2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) - Ortaöğretim ve Önlisans: Duyuru Aşağıdaki dökümanları açabilmek için Adobe Reader 'ın 5 0 veya üstü sürümünün sisteminizde yüklü olması gerekmektedir Eğer dökümanları kaydetmek istiyorsanız, kaydetmek istediğiniz dökümanın üzerine sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet" seçeneğini seçiniz![]() 2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) - Ortaöğretim ve Önlisans Basın Duyurusu
__________________ |
| |
| | #5 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 1818 ![]() | Süper Kahraman arkadaşım bu çok iyi bir haber Teşekkürler![]() ![]()
__________________ Binlerce kez yazıklar olsun diye haykırsak ne çıkar artık ![]() ![]() Ki çağın sökülecek bir kalbi dahi yok artık ![]() ![]() Hiroşima, medeniyet kasesinin çatladığı andı ![]() Gazze, yüzümüzden hiç çıkmayacak utanç lekesi ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |