muhteva forum

3.Sınıf Türkçe Dersi Performans Ödevi Listesi

İlköğretim 3.Sınıflar icinde 3.Sınıf Türkçe Dersi Performans Ödevi Listesi konusu , 1 Yakın komşularınızla ilgili fotoğraf albümü oluşturun Komşularını zı çeşitli özellikleriyle tanıtın Yakın komşularınızla aranızdaki ilişkileri anlatan bir yazı yazınız 2 Atatürk öğretmen olsaydı nasıl bir öğretmen olurdu?Atatürk yaşasaydı,çocukların hangi …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim > İlköğretim 3.Sınıflar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

3.Sınıf Türkçe Dersi Performans Ödevi Listesi

İlköğretim 3.Sınıflar icinde 3.Sınıf Türkçe Dersi Performans Ödevi Listesi konusu , 1 Yakın komşularınızla ilgili fotoğraf albümü oluşturun Komşularını zı çeşitli özellikleriyle tanıtın Yakın komşularınızla aranızdaki ilişkileri anlatan bir yazı yazınız 2 Atatürk öğretmen olsaydı nasıl bir öğretmen olurdu?Atatürk yaşasaydı,çocukların hangi …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.10.08   #1
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 815 @ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

1Yakın komşularınızla ilgili fotoğraf albümü oluşturunKomşularını zı çeşitli özellikleriyle tanıtınYakın komşularınızla aranızdaki ilişkileri anlatan bir yazı yazınız

2Atatürk öğretmen olsaydı nasıl bir öğretmen olurdu?Atatürk yaşasaydı,çocukların hangi sorunlarını hemen çözerdi?Gelecekte hangi mesleği seçeceğinizi gerekçeleriyle yazınız

3Çok sevdiğiniz bir hayvanın özelliklerini araştırınızBu hayvanla ilgili değişik resimler bulunuzNiçin bu hayvanı çok sevdiğinizi anlatan bir yazı yazınız

4İçinde dünya,güneş,ay ve bulutun yer aldığı bir masal yazınız

5Çocuklar için yararlı bir besin maddesi tasarlayınBu ürüne bir paket tasarlayınBu ürünün satması için bir reklam senaryosu yazınız

6Kutladığımız bayramların isimlerini yazınızBüyüklerinizl e eski bayramlar konulu bir söyleşi yapınızen çok sevdiğiniz bayram hangisidir?Neden?Bayr amda çocuk konulu kısa bir yazı yazınız

7İstediğiniz bir hikaye kitabı okuyunuzHikayedeki kahramanları yazınızYazarı hakkında araştırma yapınızHikayenin özetini yazınızHikayenin en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz yönleri yazınızHikayenin ana fikrini yazınız

8Sınıf gazetesi oluşturunuz

9Öğrenci olarak sorumluluklarınızla ilgili bir tablo oluşturun

10Ülkemizin doğal güzelliklerini anlatan bir araştırma yapınız

11Türkiye ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bir kompozisyon çalışması yapınız

12İçine hayvan isimlerinin bulunduğu bir bulmaca hazırlayınız

13Sınıfımızda mini bir hayvanat bahçesi oluşturun

14Dünya konulu bir şiir yazınız

15Sağlık ve çevre konulu uyarı levhaları hazırlayınız

16Bayramını kutlamak için arkadaşınıza bir tebrik kartı hazırlayınız

17Türkiye Haritası çiziniz

18Türkiye’nin çeşitli illerinden oluşan bir resim sergisi oluşturun

19Türkiye ile ilgili bir şiir yazınız
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler