muhteva forum

..:::3 soru kitapları sevenlere:::...

Anketler icinde ..:::3 soru kitapları sevenlere:::... konusu , 1-Kitaplığınızda kaç kitabınız var? 2-Okumaya doyamadığınız, unutamadığınız kitaplarınız hangileri? 3-Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? Evet Kardeşler cevaplarınızı bekliyorum inşaALLAH…

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Anketler

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

..:::3 soru kitapları sevenlere:::...

Anketler icinde ..:::3 soru kitapları sevenlere:::... konusu , 1-Kitaplığınızda kaç kitabınız var? 2-Okumaya doyamadığınız, unutamadığınız kitaplarınız hangileri? 3-Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? Evet Kardeşler cevaplarınızı bekliyorum inşaALLAH…

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26.09.07   #1
Daimi Üye

ayna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 54 ayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond repute

1-Kitaplığınızda kaç kitabınız var?

2-Okumaya doyamadığınız, unutamadığınız kitaplarınız hangileri?

3-Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?

Evet Kardeşler cevaplarınızı bekliyorum inşaALLAH
ayna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18.10.07   #2
Sadık Üye

taha özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 taha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to behold
1-200civarı
2-yok
3-türkçe ders kitabı

hoş görün pek kitap sevmem
taha özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18.10.07   #3
Moderator

ebu cendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 165 ebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond reputeebu cendel has a reputation beyond repute

1250'yi geçkin kitap200 civarı dergi (hamdolsun az bile diyorum amma koyacak yer yok

2buhara yanıyor,elveda buhara,

sarıkamış, medine müdafası, şehadetname

ve daha ismini hatırlayamadığım bir çok kitap

3şu an okuduğum kitap mehmed emin kazcı'ya ait "mizah harmanı"

teşekkürler ayna kardeş güzel bir konu olmuş
Alt 18.10.07   #4
Sadık Üye

taha özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 taha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to beholdtaha özkan is a splendid one to behold
dergiler sayılıyorsa600-700tane var
taha özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18.10.07   #5
Daimi Üye

Tecrübe Puanı: 54 ayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond reputeayna has a reputation beyond repute
Allah razı olsun kardeşler katkılarınızdan dolayı ben kitaplığımdaki kitaplar oldukca çok hepsini saymaya kalksamdahada arkadaşlarıma dağıttıklarım varAllaha hamdolsun

okumaya doyamadığım çok kitap var hepsini saymayayım ama yazarlarını söyleyeyim Mehmet Göktaş,Mustafa İslamoğlu,gercek hayat dersisinden aldığım tüm kitaplar Bilal Yararlı,Emine Şenlikoğlu ve adını sayamadığım bir çok yazar bunların hemen hemen tüm kitaplarını okumuşum

şuandada okuduğum kitap Akıbet okumanızı tavsiye ediyorum
Alt 18.10.07   #6
Biz ondanız o bizden

HAZAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 169 HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute
1-200 civarı

2-çin işkencesi,sevgide hiç vefa yok mu??

3-elimde sergüzeşt var
HAZAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18.10.07   #7
Üye

sehadet_gulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6 sehadet_gulu isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
1-Ayna kardeş bu kitaplıktaki kitaplLarı saymaya kalkışsam baya vaktimi alır yaf

2-Vi doLu

3-99 Derste İsLami Şahsiyetin oLuşması
sehadet_gulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18.10.07   #8
Daimi Üye

Alıntı:
taha özkan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-200civarı
2-yok
3-türkçe ders kitabı

hoş görün pek kitap sevmem
niye kitaplar sevilmezmi?? helede senin yaşındaki çocukların çok okuması gerek bence

Alıntı:
sehadet_gulu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Ayna kardeş bu kitaplıktaki kitaplLarı saymaya kalkışsam baya vaktimi alır yaf

2-Vi doLu

3-99 Derste İsLami Şahsiyetin oLuşması
Okudun kitap çok güzel ve faydalı bir ara onunla ders anlatıyordum

Konu ayna tarafından (18.10.07 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici
Alt 26.10.07   #9
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 0 orgiga isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
1_250 civarında
2_tepki,aşka dair,bir genç kızın dramı,bende çocuktum
3_herşeye rağmen sevgi ve ceset
orgiga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:06 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler