Anketler icinde ..:::3 soru kitapları sevenlere:::... konusu , 1-Kitaplığınızda kaç kitabınız var? 2-Okumaya doyamadığınız, unutamadığınız kitaplarınız hangileri? 3-Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? Evet Kardeşler cevaplarınızı bekliyorum inşaALLAH…
| |||||||
Anketler icinde ..:::3 soru kitapları sevenlere:::... konusu , 1-Kitaplığınızda kaç kitabınız var? 2-Okumaya doyamadığınız, unutamadığınız kitaplarınız hangileri? 3-Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? Evet Kardeşler cevaplarınızı bekliyorum inşaALLAH…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-09-07
Tecrübe Puanı: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-Kitaplığınızda kaç kitabınız var? 2-Okumaya doyamadığınız, unutamadığınız kitaplarınız hangileri? 3-Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? Evet Kardeşler cevaplarınızı bekliyorum inşaALLAH ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-04-07 Nerden: GaRiPlEr OcAğI
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-200civarı 2-yok ![]() ![]() ![]() 3-türkçe ders kitabı ![]() hoş görün pek kitap sevmem |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 17-08-07 Nerden: kocaeli
Tecrübe Puanı: 165 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 250'yi geçkin kitap![]() ![]() 200 civarı dergi (hamdolsun az bile diyorum amma koyacak yer yok![]() ![]() 2 buhara yanıyor,elveda buhara,sarıkamış, medine müdafası, şehadetname ve daha ismini hatırlayamadığım bir çok kitap ![]() ![]() ![]() 3 şu an okuduğum kitap mehmed emin kazcı'ya ait "mizah harmanı"teşekkürler ayna kardeş güzel bir konu olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-04-07 Nerden: GaRiPlEr OcAğI
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dergiler sayılıyorsa600-700tane var ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah razı olsun kardeşler katkılarınızdan dolayı ben kitaplığımdaki kitaplar oldukca çok hepsini saymaya kalksam ![]() ![]() ![]() dahada arkadaşlarıma dağıttıklarım var![]() ![]() Allaha hamdolsun![]() ![]() ![]() okumaya doyamadığım çok kitap var hepsini saymayayım ama yazarlarını söyleyeyim Mehmet Göktaş,Mustafa İslamoğlu,gercek hayat dersisinden aldığım tüm kitaplar Bilal Yararlı,Emine Şenlikoğlu ve adını sayamadığım bir çok yazar bunların hemen hemen tüm kitaplarını okumuşum ![]() ![]() ![]() şuandada okuduğum kitap Akıbet okumanızı tavsiye ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-200 civarı 2-çin işkencesi,sevgide hiç vefa yok mu?? 3-elimde sergüzeşt var ![]() |
| |
| | #7 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-09-07
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | 1-Ayna kardeş bu kitaplıktaki kitaplLarı saymaya kalkışsam baya vaktimi alır yaf 2-V i doLu 3-99 Derste İsLami Şahsiyetin oLuşması |
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Konu ayna tarafından (18.10.07 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici | ||
| |
| | #9 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 26-10-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1_250 civarında 2_tepki,aşka dair,bir genç kızın dramı,bende çocuktum 3_herşeye rağmen sevgi ve ceset |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |