Anam Babam Sana Feda Olsun Ya RASULALLAH icinde Avucunda Kurumuş Bir Gül'de Ben Olsaydım konusu , Avucunda kurumus bir gül olmak isterdim SEVGİLİ ,
lütfedip de koklasan,
sanırdım CENNET kokuları sinmiş üstüme
en güzel kokan benim
yapraklarım canlanır içim tazelenirdi
sanırdım çiçek ben'im,
sevda ben'im,
hasret …
| |||||||
| | |
Anam Babam Sana Feda Olsun Ya RASULALLAH icinde Avucunda Kurumuş Bir Gül'de Ben Olsaydım konusu , Avucunda kurumus bir gül olmak isterdim SEVGİLİ ,
lütfedip de koklasan,
sanırdım CENNET kokuları sinmiş üstüme
en güzel kokan benim
yapraklarım canlanır içim tazelenirdi
sanırdım çiçek ben'im,
sevda ben'im,
hasret …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Guest
| ![]() Avucunda kurumus bir gül olmak isterdim SEVGİLİ ![]() ,lütfedip de koklasan, sanırdım CENNET kokuları sinmiş üstüme ![]() ![]() ![]() en güzel kokan benim ![]() ![]() yapraklarım canlanır ![]() içim tazelenirdi![]() ![]() sanırdım çiçek ben'im, sevda ben'im, hasret ben'im, vuslat ben'im ![]() ![]() canım ben'im ![]() EFENDİM![]() ![]() Avucunda kurumus bir gül olmak isterdim ![]() ![]() dalından kopmuş, rengi solmuş,o zayıf haliyle ,SEN 'de hayat bulmuş ![]() ![]() EY SEVGİLİ ![]() EY SEVGİLİ !sanırdım hayat ben'im, ömür ben'im, şafak ben'im, gün ben'im, canım ben'im ![]() EFENDİM![]() ![]() Avucunda kuruyup,yeniden dirildiğim , EFENDİM GÜLAY ÖZTÜRK |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 24-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmış...
Tecrübe Puanı: 454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler ![]() |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | razı olsun![]() ![]() Vesselam!![]() ![]()
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM ![]() ![]() ![]() Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-02-08
Tecrübe Puanı: 543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | razı olsun Emeğine sağlık ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| avucunda, gul'de, kurumus, olsaydim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |