Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Muhabbethane > Gülmek bizim de hakkımız :)

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Baba Yüreği

Gülmek bizim de hakkımız :) icinde Baba Yüreği konusu , Temel annesine sormu: Baba Yüreği -Anne ben nasıl dünyaya geldim? - Annesi " Gece baban ile yatarken yastığın altına bir kutu şeker koyduk sabah bir baktık ki sen doğmuşsun.' der. ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.12.09   #1
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 0
emre_king95 is on a distinguished road
Baba Yüreği

Temel annesine sormu:
Baba Yüreği -Anne ben nasıl dünyaya geldim?
- Annesi " Gece baban ile yatarken yastığın altına bir kutu şeker koyduk sabah bir baktık ki sen doğmuşsun.' der. Bu fikir Temel'in aklına yatar. Gece yatarken yastığının altına bir küp şeker koyar. Sabah kalktığında her yerde karınca vardır.
- Temel içinden söylenir : Ula şeytan diyo ki tut çarşafı silk ama baba yüreği işte dayanmıyor.
emre_king95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 04.12.09   #2
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4207
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
baba yüreği
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 12.12.09   #3
O Artık Başkonuk

REQIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1514
REQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond reputeREQIS has a reputation beyond repute
Çok güzel fıkra çok güldüm
REQIS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 12.12.09   #4
Moderator

efşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3087
efşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond repute
Alıntı:
Çok güzel fıkra çok güldüm
Bende Elinize sağlık...

Bookmarks

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
DAMAT ADAYLARI @ksakal Tiyatro-Skeç-Monolog ve Oratoryo 7 05.09.08 19:48
tıkandı baba Damla-Nur Abes 2 27.04.08 07:14
Sigara Içen Baba Ve çocuk Diyalogları sonsuz_nur Gülmek bizim de hakkımız :) 3 01.09.07 00:07
"ACİL SERVİS" tiyatro oyunu @ksakal Tiyatro-Skeç-Monolog ve Oratoryo 4 01.05.07 12:48
TERZİ BABA Anadolu'da yetişen büyük velî @ksakal Kıssalar-Menkîbeler 0 22.04.07 21:27

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:33 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları