Gülmek bizim de hakkımız :) icinde Baba Yüreği konusu , Temel annesine sormu: Baba Yüreği -Anne ben nasıl dünyaya geldim? - Annesi " Gece baban ile yatarken yastığın altına bir kutu şeker koyduk sabah bir baktık ki sen doğmuşsun.' der. ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 04-12-09 Nerden: istanbul
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Baba Yüreği Temel annesine sormu: Baba Yüreği -Anne ben nasıl dünyaya geldim? - Annesi " Gece baban ile yatarken yastığın altına bir kutu şeker koyduk sabah bir baktık ki sen doğmuşsun.' der. Bu fikir Temel'in aklına yatar. Gece yatarken yastığının altına bir küp şeker koyar. Sabah kalktığında her yerde karınca vardır. - Temel içinden söylenir : Ula şeytan diyo ki tut çarşafı silk ama baba yüreği işte dayanmıyor. |
| | |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 4207 ![]() | baba yüreği |
| | |
| | #3 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 25-04-09 Nerden: Baküden...
Tecrübe Puanı: 1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel fıkra çok güldüm |
| | |
| | #4 | |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-02-08
Tecrübe Puanı: 3087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Elinize sağlık...
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| DAMAT ADAYLARI | @ksakal | Tiyatro-Skeç-Monolog ve Oratoryo | 7 | 05.09.08 19:48 |
| tıkandı baba | Damla-Nur | Abes | 2 | 27.04.08 07:14 |
| Sigara Içen Baba Ve çocuk Diyalogları | sonsuz_nur | Gülmek bizim de hakkımız :) | 3 | 01.09.07 00:07 |
| "ACİL SERVİS" tiyatro oyunu | @ksakal | Tiyatro-Skeç-Monolog ve Oratoryo | 4 | 01.05.07 12:48 |
| TERZİ BABA Anadolu'da yetişen büyük velî | @ksakal | Kıssalar-Menkîbeler | 0 | 22.04.07 21:27 |