Çoçuk Şarkıları icinde Bay mikrop konusu , Bay mikrop bay mikrop beni hasta edemezsin yemeğimi böyle yiyiyorum sütümüde böyle içiyorum meyveleri sebzeleri bol bol yiyiyorum ellerimi böyle yıkarım saçımı da böyle tararım dişlerimi fırçalarım erken yatarım tüm …
| |||||||
| | |
Çoçuk Şarkıları icinde Bay mikrop konusu , Bay mikrop bay mikrop beni hasta edemezsin yemeğimi böyle yiyiyorum sütümüde böyle içiyorum meyveleri sebzeleri bol bol yiyiyorum ellerimi böyle yıkarım saçımı da böyle tararım dişlerimi fırçalarım erken yatarım tüm …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 21-03-08
Tecrübe Puanı: 641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bay mikrop bay mikrop beni hasta edemezsin yemeğimi böyle yiyiyorum sütümüde böyle içiyorum meyveleri sebzeleri bol bol yiyiyorum ellerimi böyle yıkarım saçımı da böyle tararım dişlerimi fırçalarım erken yatarım tüm bölümler 2 kere söyleniyor
__________________ "Aşk nedir? dediler Mansur'a Sabredip bekleyin dedi Üç güne varmaz görürsünüz Önce kollarını ayaklarını kestiler![]() Her uzvu Aşk dedi Astılar, bedenini o yine Aşk dedi Yakıp küllerini nehre saçtılar Her bir zerresi Aşk ile Enel-Hak dedi |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mikrop |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |