A-B icinde Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam konusu , 'Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam' Yazarı: Dr. Taner Akman Yayınevi: Akış Yayınları ISBN: 9944302260 Yayın Yılı: Kasım 2006. 214 Sayfa. Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam Bu kitabı ilk elime aldığımda,benim de mesleğim ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN | Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam 'Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam' Yazarı: Dr. Taner Akman Yayınevi: Akış Yayınları ISBN: 9944302260 Yayın Yılı: Kasım 2006. 214 Sayfa. Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam Bu kitabı ilk elime aldığımda,benim de mesleğim olan tıp doktorluğu hakkında gerçekten de bir meslekdaşımın neler yazdığını oldukça merak etmiştim.Kitabın ismi çok ilginç bir kere.Toplumumuzda bir deyim haline gelmiş olan 'Ben Büyüyünce Doktor Olucam' şeklindeki klişenin tam tersi bir başlıkla karşılaşan insanda ister istemez kitaba karşı en baştan bir merak uyanıyor.Kapak rengi de resmi de süper bir seçim! Albenisi yüksek ve oldukça ilgi çekici bir kitap.Fiyatı da oldukça uygun... Gelelim içeriğine.Meslekdaşım bu işi gerçekten de çok iyi başarmış,sımsıcak,akı cı,sıkmayan,yormayan, bolca güldüren ve tabii ki de düşündüren,hatta okurken yer yer gözyaşlarımı tutamadığım çok güzel bir anı-roman yazmış.Kendisini tebrik ediyorum.Ben de bir anneyim ve gerçekten de diğer yorumcuların da belirttiği gibi kişi bu kitabı okuduktan sonra analığını (babalar da babalıklarını) sorguluyor ve çocuğuna karşı bakış açısı değişiyor.Bir doktor olarak meslekdaşım sanki bilinçaltımı okuyup da günyüzüne çıkarmış.Yüreğimin derinliklerinde kendi geçmişimle ve yaşantımla ilgili de gizli kalmış pekçok şey bu kitabı okurken günyüzüne çıktı ve kitap bittiğinde kendimi hafiflemiş ve rahatlamış hissettim.Bu kitap bana bir doktor olarak duygu ve düşüncelerimde yalnız olmadığımı da hissettirdi.Kategori olarak hem Anı-Roman olmasının yanısıra hem de Aile-Ana Baba ve Çocuk Gelişimi kategorilerinde değerlendirilebilecek bir kitap.Tabii ki Mizah kategorisinde de kolaylıkla yer alabilirdi Bu kitabı özellikle OKS sınavları öncesi ilköğretim öğrencilerinin ve ÖSS sınavları öncesi lise öğrencilerinin hem kendilerinin hem öğretmenlerinin hem de ailelerinin mutlaka okumalarında fayda görüyorum.Böylece meslek seçimleri çok daha objektif kriterlerle ve çok daha sağlıklı yapılabilecektir kanaatindeyim.Mesleği ni severek yapan insan mutlu insandır.Mutluluk ise mesleki başarıyı getirir. Turgut Özakman'ın 'Şu Çılgın Türkler' kitabı nasıl ki Türk halkına tarihimizi hem sevdirip hem de öğrettiyse, Dr.Taner Akman'ın 'Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam' adlı romanı da okurlarına 'Doktorluk Mesleği' ni hem sevdirip hem de tüm gerçekliğiyle gözler önüne serecek, ailelere ve çocuklara 'doğru mesleği seçme' konusunda vazgeçilmez bir rehber olacak! ! ! Bu kitap çok satar,özellikle de okulların rehberlik servisi sorumlusu eğitimcilerimize seslenmek istiyorum,bu kitabı önce siz okuyun,sonra da okulunuzdaki tüm öğretmenlerinize,öğre ncilerinize ve velilere mutlaka tavsiye edin,okutun! ... Faydasını Göreceksiniz! ... |
| | |
| | #2 |
| Üye ![]() | bu kitap özeti depil ki Sadece kişinin kitap hakkındaki görüşleri Yinede Paylasım için SAğoL |
| | |
| | #3 |
| Öylesine Uğradım ![]() | bence özetler kısmından çıkartılmalı bu bölüm çünkü kitabın özeti yok.. |
| | |
| | #4 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN | uyarınız için teşekkürler hocam. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ben, buyuyunce, doktor, olmiycam |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hikaye degil gerçek 'Bir Aşk'] MUTLAKA OKUMANIZI İSTİYORUM | crusheder | Genel | 21 | 14.02.10 17:23 |
| İŞTE SİZE CEZANIN EZEBERE BİLDİGİM ŞARKILARININ SÖZLERİ | oO_alcholiq_Oo | Genel | 28 | 25.02.09 05:29 |
| 21.Yüzyılda Resulallah'ın Gelini... | AYSEL BAYAR | Dini Sohbetler-Yazılar | 2 | 27.10.08 21:37 |
| Erkekler Neden Aldatir.. (her Satiri GerÇek) | FullenAngel | Sevgi Hikayeleri | 0 | 28.04.08 03:20 |
| Bir Sevdadır Düştü Aklıma Yazan:Gökhan Atmaca | akra | A-B | 0 | 11.04.07 00:43 |