muhteva forum

Ben Dinimin Bana Tanıdığı (Hukuki) Hakkımı Kullanmak İstiyorum!...

Abes icinde Ben Dinimin Bana Tanıdığı (Hukuki) Hakkımı Kullanmak İstiyorum!... konusu , Hanımın biri: –Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister …

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Ben Dinimin Bana Tanıdığı (Hukuki) Hakkımı Kullanmak İstiyorum!...

Abes icinde Ben Dinimin Bana Tanıdığı (Hukuki) Hakkımı Kullanmak İstiyorum!... konusu , Hanımın biri: –Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.09.08   #1
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Hanımın biri:

–Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister

Bey boynunu büküp yalvarırsa da dinlemez:

–Ben dinimin bana tanıdığı (hukuki) hakkımı kullanmak istiyorum, diye diretir

Bunun üzerine bey de mecburen razı olarak şöyle cevap verir:

–Madem öyle, sen de şu orta odayı boşalt da ben de dinimin bana tanıdığı hakkımı kullanıp ikinci hanımı getireyim, senin yapmadığın hizmetleri o yapsın bari!

Hanımın buna cevabı tek cümleden ibaret olur

– Sen de hiç şakadan anlamıyorsun! Ev işlerini bırakıp da bunca sevaptan mahrum kalmak ister miyim hiç?

iMAM GAZALİ
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20.09.08   #2
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 758 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Buradan devam edebilirsiniz

Erkek ve evişi.muhtevacom/erkek-ve-evisi-t53191html
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
dinimin, hakkimi, istiyorum!..., tanidigi

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:16 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler