Sevgi Şiirleri icinde ben yokum konusu , ] ben yokum Ben yokum Güzellik bu denli ucuzsa ve bu denli çirkinse yaşamak nankörse emek çikarsa her kapının anahtarı ben yokum ben yokum bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 02-03-08 Nerden: filistinden
Tecrübe Puanı: 3926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ] ![]() ben yokum Ben yokum Güzellik bu denli ucuzsa ve bu denli çirkinse yaşamak nankörse emek çikarsa her kapının anahtarı ben yokum ben yokum bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk parayla ölçülüyorsa dostluklar ihanetler, savaşlar, karanlıklar üzmüyorsa ve utandırmıyorsa yoksulluklar ben yokum erdem bu denli küçükse ve bu denli büyükse yalan hayaller yoksa umutlar yoksa çiçek acmıyorsa sevda bahçeleri özlemi anlatmıyorsa karanfil ben yokum ![]() yaşam dediğiniz zamanı tüketmek maviyi kirletmek yiyip yiyip yan gelip bencillikse doğru dostum ben aykırıyım varsın sizin olsun marklar, arabalar, dolarlar sizin olsun, konfor lüks şan, şöhret, mevki bana bir dilim vefa bana bir dilim saygı bir nebze sevgi yeter yeter bir içten gülüş bir tutam düş ve güneşin yedirengi sevgiyle |
| | |
| | #2 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-07-08 Nerden: Senden Uzakta
Tecrübe Puanı: 1048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben yokum bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk parayla ölçülüyorsa dostluklar ihanetler, savaşlar, karanlıklar üzmüyorsa ve utandırmıyorsa yoksulluklar ben yokum Ellerine sağlık çok güzel |
| | |
| | #3 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 23-11-07
Tecrübe Puanı: 1529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gün cuma bende yokum |
| | |
| | #4 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 05-05-09
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence süper yha |
| | |
| | #5 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 02-03-08 Nerden: filistinden
Tecrübe Puanı: 3926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok teşekkür ederim sağolun
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 6359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben halen burdayım ama .. Teşekkürler Zeynep hanım.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 4650 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende geldim bacım...Emeğine sağlık...Vesselam!...
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM... Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| | |
| | #8 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 6359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen de hoş geldin Aysel abla, Geldin ama çok fazla özlettin.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 4650 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağol üsdatım bende sizleri özledim...Pc 3 haftalığına İstanbul'a servise gitti...Çok şükür sağlam geldi...Vesselam!..
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM... Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yokum |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |