Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Şiirler > Sevgi Şiirleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

ben yokum

Sevgi Şiirleri icinde ben yokum konusu , ] ben yokum Ben yokum Güzellik bu denli ucuzsa ve bu denli çirkinse yaşamak nankörse emek çikarsa her kapının anahtarı ben yokum ben yokum bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.12.08   #1
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3926
jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
Wink ben yokum

]
ben yokum

Ben yokum

Güzellik bu denli ucuzsa
ve bu denli çirkinse yaşamak
nankörse emek
çikarsa her kapının anahtarı
ben yokum

ben yokum
bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk
parayla ölçülüyorsa dostluklar
ihanetler, savaşlar, karanlıklar üzmüyorsa
ve utandırmıyorsa yoksulluklar
ben yokum

erdem bu denli küçükse
ve bu denli büyükse yalan
hayaller yoksa
umutlar yoksa
çiçek acmıyorsa sevda bahçeleri
özlemi anlatmıyorsa karanfil
ben yokum

yaşam dediğiniz
zamanı tüketmek
maviyi kirletmek
yiyip yiyip
yan gelip bencillikse
doğru dostum ben aykırıyım

varsın sizin olsun
marklar, arabalar, dolarlar
sizin olsun, konfor lüks
şan, şöhret, mevki

bana bir dilim vefa
bana bir dilim saygı
bir nebze sevgi yeter

yeter
bir içten gülüş
bir tutam düş
ve güneşin yedirengi

sevgiyle

jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 19.12.08   #2
Daimi Üye

MEMAti63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1048
MEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond repute
ben yokum
bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk
parayla ölçülüyorsa dostluklar
ihanetler, savaşlar, karanlıklar üzmüyorsa
ve utandırmıyorsa yoksulluklar
ben yokum

Ellerine sağlık çok güzel
MEMAti63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 19.12.08   #3
O Artık Bizden

caka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1529
caka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond repute
bu gün cuma bende yokum
caka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 05.05.09   #4
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 0
elif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud ofelif624 has much to be proud of
bence süper yha
elif624 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 04.01.10   #5
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3926
jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
çok teşekkür ederim sağolun
Alt 04.01.10   #6
Super Moderator

OKTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6359
OKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond repute
Ben halen burdayım ama .. Teşekkürler Zeynep hanım.

OKTAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 06.01.10   #7
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4650
AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Bende geldim bacım...Emeğine sağlık...Vesselam!...

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM...
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 06.01.10   #8
Super Moderator

OKTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6359
OKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond repute
Sen de hoş geldin Aysel abla, Geldin ama çok fazla özlettin.

OKTAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 06.01.10   #9
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4650
AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Sağol üsdatım bende sizleri özledim...Pc 3 haftalığına İstanbul'a servise gitti...Çok şükür sağlam geldi...Vesselam!..

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM...
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
yokum

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:24 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları