muhteva forum

BENİ SUSTURMA İSTANBUL!!!

Genel icinde BENİ SUSTURMA İSTANBUL!!! konusu , Beşiktaş’tan üsküdar’a vapurla geçerken bir neyzenin nefesinden dinliyordum İstanbul ’u o an ne kadar çok özlediğimi fark ettim fatih’in aşık olduğu bu şehri Elimle rüzgarın hırçınca savurduğu eşarbımı tutmaya çalışırken …

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Genel

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

BENİ SUSTURMA İSTANBUL!!!

Genel icinde BENİ SUSTURMA İSTANBUL!!! konusu , Beşiktaş’tan üsküdar’a vapurla geçerken bir neyzenin nefesinden dinliyordum İstanbul ’u o an ne kadar çok özlediğimi fark ettim fatih’in aşık olduğu bu şehri Elimle rüzgarın hırçınca savurduğu eşarbımı tutmaya çalışırken …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25.07.08   #1
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
Wink
Beşiktaş’tan üsküdar’a vapurla geçerken bir neyzenin nefesinden dinliyordum İstanbul ’uo an ne kadar çok özlediğimi fark ettim fatih’in aşık olduğu bu şehri Elimle rüzgarın hırçınca savurduğu eşarbımı tutmaya çalışırken maziye götürüyordu adeta beni nağmeler İstanbul’u ilk defa görüyormuş gibi kimseye aldırmadan hasret gideriyordum o deli mavisiyle… kız kulesi selam veriyor bana, ardından Eminönü, sultan Ahmet camiilerinin merhabalarını duyuyorum minarelerinden Diğer yanımada Anadolu ve Rumeli hisarları sesleniyor, bir selam da onlara veriyorum ki birden “ Aynur can” diyen bir ses… bir Mevlevi zarafeti ile galata kulesi… baş kesiyor bana gördüğü dervişlerden öğrendiği edep ile “eyv” diyorum ve dalıyorum düşüncelerime… sesleniyorum duygularıma, bu kadar çok seviyorsun İstanbul ‘u nasıl bırakıp gitmeyi düşünürsün… ama biliyorum İstanbul ‘un bir diğer yüzünü Hain vurgunların da oldu İstanbul senin Açtığın yaralar az değildi bağrımda Öyle güzel güzel bakma bana Sevsem de seni özlemesi daha güzel Savurduğun hançerleri unutmadım Gittiğimde o dergahın kapısını paramparça ettiğin kalbimi elime almış “ya huu” serzenişleriyle çaldım

Şimdi… yeni bir ruh ile geldim ziyaretine Sakın bir daha yaralamaya teşebbüs etme Mutlu edeceksen al beni ama yok dersen, özlemek daha güzel İstanbul Bu beyanlar aslında bir iç savaşın suskun çığlıklarıdır Fani ile bakinin arasında kalmanın çaresiz ahızarıdır Korkuyorum senden İstanbul… tekrar yaralamandan korkuyorum Artık beni susturma, hıçkırıklarımı kalbime gömme yine Söyleyemeceğim sözleri boğazımda bir kördüğüm eyleme Hep lal olmuş yüreğim ve mühürlü dudaklarımla dolaştım sokaklarında, bir daha bana suskunluk yükleme, yükleme…

Aynur Ay (harflerin ruhu)
13072008
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.07.08   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Ellerine, yüreğine sağlık bacımKendimi İstanbul'da zannettimBu arada

edebiyatcı kimliğinide görüyoruzVessselam!
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.07.08   #3
Sadık Üye

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
evet bu aralar edebiyatçılığım üstümde
Alt 25.07.08   #4
Moderator

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Alıntı:
harflerin ruhu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bu aralar edebiyatçılığım üstümde

Maşa Süphan!İnşaal lah benimkide gelirde bende bir nefes alırımBir türlü yazmak istediklerimi yazamadımVesselam!
Alt 26.07.08   #5
Sadık Üye

inş aysel bacım valla insan rahatlıyor içi böyle bomba gibi patlamaya hazırken alıyorsun eline kalem kağıdı döküyorsun satırlarını gözyaşın gibiee birde fon müziksiz olmaz ben sana msn den fon müziklerimden yollayayım mı istermisin
Alt 26.07.08   #6
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 758 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Sen İstanbul yolla, fon müziği var
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26.07.08   #7
Moderator

Wink
Alıntı:
Ensar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen İstanbul yolla, fon müziği var

Paşam sen İstanbul'u terk mi ettin?O İstanbul'u bana göndersin, dur yada

İstanbul beni çakırsın

Ben müzik dinlemiyorum bacımBeni çağırsın İstanbul yeterVesselam!
Alt 26.07.08   #8
Sadık Üye

işte size kendi çekimlerimden biraz istanbul getirdim madem çok istiyorsunuz buyrun

galatadan çekilmiş bir adet eminönü

eyüp sultan çarşısı

ve çok sevdiğim galata kulesi

yine galatan bir görüntü

haydar paşa

istiklal caddesi
Alt 26.07.08   #9
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 758 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Teşekkürler Harflerin RuhuGeçen yıl görmüştüm resimdeki semtleri

İstanbul terki biraz çetrefilli Aysel ablaPazartesi Gaziantepteydim salı Adana'daydım çarşambadan bu yana İstanbuldayımKavgala rın şehriİstanbulVe ah şu martılar
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
beni, istanbul!!!, susturma

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:24 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler