Sevgi Şiirleri icinde Beni Üzdüğünü Bil... konusu , Beni üzdüğünü bil Bırak acıları alayım dersen Benim için acı yazdığını sil Kayıp ettin beni bulayım dersen Boş yere sen beni üzdüğünü bil Yok yere kapıyı yüzüme vurdun Hem suçlu …
| |||||||
| | |
Sevgi Şiirleri icinde Beni Üzdüğünü Bil... konusu , Beni üzdüğünü bil Bırak acıları alayım dersen Benim için acı yazdığını sil Kayıp ettin beni bulayım dersen Boş yere sen beni üzdüğünü bil Yok yere kapıyı yüzüme vurdun Hem suçlu …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Beni üzdüğünü bil Bırak acıları alayım dersen Benim için acı yazdığını sil Kayıp ettin beni bulayım dersen Boş yere sen beni üzdüğünü bil Yok yere kapıyı yüzüme vurdun Hem suçlu hem güçlü karşıma durdun Acı sözler dedin kalbimi kırdın Beni bir kalemde çizdiğini bil Ne dersem haklıyım kanundur sözüm Bunda yanılırsın ah benim gözüm Böyle bir tavırla beklersen çözüm Hayal deryasında yüzdüğünü bil Yan bakalım beni yaktığın gibi Benim iç dünyamı yıktığın gibi Belimi boynumu büktüğün gibi Biraz boynu bükük gezdiğini bil Mikdat Bal |
| |
| | #2 |
| Moderator ![]() | yüreğine sağlık canım |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağol bacım ![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya benim şiir yazasım geldi ama kelimeler çıkmıyor artık ne yazacağımı bilemiyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor içimdeki duygu denizini anlatmaya![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
| I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace ![]() | ![]() ![]() derken bile şiir gibi yazmışsın zaten![]() ![]() ![]()
__________________ |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benide yazasım geliyor ama harfler havada kalıyor ![]() ![]() Ne yapsak aynur bacım?![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() ![]() |
| |
| | #7 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa evet hiç farkında değilim aysel bacım bilmiyorum benm ilham perlierim gece geliyo uykum olmazsa döktürürüm yine belki birşeyler ama dediğim gibi fon müziksiz olmuyo bacım gel sana msn den bari bir ney taksimi göndereyim ilham pencerelerin açılsın duyguların serbest kalsın dökülsün kaleme ![]() |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Namazdan sonra gelirim bacım ![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 |
| Sadık Üye ![]() | ANCAK YÜREĞİ GERÇEK SEVGİ İLE DOLU OLANLAR BİLİR ![]() ![]() ![]() ![]() AH BİLSELER İÇİMDEKİ SEVGİYİ DEMEZ MİSİNİZ?![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| beni, bil..., uzdugunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |