muhteva forum

Beni Üzdüğünü Bil...

Sevgi Şiirleri icinde Beni Üzdüğünü Bil... konusu , Beni üzdüğünü bil Bırak acıları alayım dersen Benim için acı yazdığını sil Kayıp ettin beni bulayım dersen Boş yere sen beni üzdüğünü bil Yok yere kapıyı yüzüme vurdun Hem suçlu …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Şiirler > Sevgi Şiirleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Beni Üzdüğünü Bil...

Sevgi Şiirleri icinde Beni Üzdüğünü Bil... konusu , Beni üzdüğünü bil Bırak acıları alayım dersen Benim için acı yazdığını sil Kayıp ettin beni bulayım dersen Boş yere sen beni üzdüğünü bil Yok yere kapıyı yüzüme vurdun Hem suçlu …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12.08.08   #1
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink

Beni üzdüğünü bil
Bırak acıları alayım dersen
Benim için acı yazdığını sil
Kayıp ettin beni bulayım dersen
Boş yere sen beni üzdüğünü bil

Yok yere kapıyı yüzüme vurdun
Hem suçlu hem güçlü karşıma durdun
Acı sözler dedin kalbimi kırdın
Beni bir kalemde çizdiğini bil

Ne dersem haklıyım kanundur sözüm
Bunda yanılırsın ah benim gözüm
Böyle bir tavırla beklersen çözüm
Hayal deryasında yüzdüğünü bil

Yan bakalım beni yaktığın gibi
Benim iç dünyamı yıktığın gibi
Belimi boynumu büktüğün gibi

Biraz boynu bükük gezdiğini bil
Mikdat Bal
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.08.08   #2
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 873 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
yüreğine sağlık canım
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.08.08   #3
Moderator

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Sağol bacımVesselam!
Alt 12.08.08   #4
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
ya benim şiir yazasım geldi ama kelimeler çıkmıyor artık ne yazacağımı bilemiyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor içimdeki duygu denizini anlatmaya
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.08.08   #5
I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace

RisilacNamyelus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 664 RisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond repute
RisilacNamyelus - MSN üzeri Mesaj gönder
derken bile şiir gibi yazmışsın zaten
RisilacNamyelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.08.08   #6
Moderator

Benide yazasım geliyor ama harfler havada kalıyorNe yapsak aynur bacım?Vesselam!
Alt 12.08.08   #7
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
Alıntı:
RisilacNamyelus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
derken bile şiir gibi yazmışsın zaten
aa evet hiç farkında değilim aysel bacım bilmiyorum benm ilham perlierim gece geliyo uykum olmazsa döktürürüm yine belki birşeyler ama dediğim gibi fon müziksiz olmuyo bacım gel sana msn den bari bir ney taksimi göndereyim ilham pencerelerin açılsın duyguların serbest kalsın dökülsün kaleme
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.08.08   #8
Moderator

Namazdan sonra gelirim bacımVesselam!
Alt 12.08.08   #9
Sadık Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 355 ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ikraera - MSN üzeri Mesaj gönder
Question
ANCAK YÜREĞİ GERÇEK SEVGİ İLE DOLU OLANLAR BİLİRAH BİLSELER İÇİMDEKİ SEVGİYİ DEMEZ MİSİNİZ?
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
beni, bil..., uzdugunu

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:14 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler