muhteva forum

Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var....

Kur'an- Kerim icinde Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var.... konusu , Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu Abdest aldım Aynanın karşısında yüzümü kurularken …

Geri git   muhteva forum > İslam Dini ve Kaynakları > Kur'an- Kerim

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var....

Kur'an- Kerim icinde Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var.... konusu , Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu Abdest aldım Aynanın karşısında yüzümü kurularken …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23.07.08   #1
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var

Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum
Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu Abdest aldım
Aynanın karşısında yüzümü kurularken bir baktım anaaaaa! Oda ne? Benim bir dilim var
Yav hemen gülmeyin Bir sonunu dinleyin hele!!
Neyse bir baktım benim bir dilim var Amanın bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti sormayın En az on dakika baktım dilime
Aynanın karşısına geçtim dilimi sevdim dakikalarca Çok çay içmekten yıpranmış falan ama maşALLAH aslan gibi benim dilim Düşündüm aynanın karşısında
Sonra aynada bakarak dilime, “AAAALLLLAAAAHHH HHH” dedim sessizce
Tabi ben demedim Dilim dedi ALLAH” diye

Yahu benim “ALLAH” diyebilen bir dilim var Sonra “LAİLAHEİLLALLAH ” dedim dilimle Hay kurban olayım dilime dedim kendi kendime
Bak görüyo musun ne güzel “ALLAH” diyo Sonra hemen koştum seccadenin başına iki rekât şükür namazı kıldım
Dilim ede ödül olarak bir parça çukulata koydum “ALLAH” diyebildiği için
Ya diyemeseydim?
Ya dilim olmasaydı Hamd olsun dilime, adını söyletme güzelliğini bana nasip eden ALLAH’ıma
Benim dilim, dünya denen şu yalan dolanın içerisindeki tek gerçeği söyleye biliyo; ALLLLAHHHHH !!!!!!!

(Alıntı)
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.07.08   #2
Sadık Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 355 ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ikraera - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation
ne kadar şükretsek azdır halimize şükür ki müslüman bir anne babadan dünyaya gelmişiz, a şükür ki ı tanımaya çalışıyor resulünü seviyoruz a şükür ki a şükredebiliyoruzvess elam
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.07.08   #3
Moderator

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Evet haklısın kardeşim; ne kadar şükretsek azdırİnşa şükür edenlerden oluruzVesselam!
Alt 23.07.08   #4
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
yüreğine ve emeğine sağlık bacım
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.07.08   #5
Moderator

Wink
razı olsun bacımVesselam!
Alt 23.07.08   #6
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 873 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
ne kadar güzel bir yorum gerçekten hayranlıkla okudum emeğine sağlık canım adı dillerimizden sevgisi kalplerimizden eksilmesin inş
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.07.08   #7
Moderator

Wink
İnşa bacım, eksik olmaz son nefese kadarYorumun için teşekkür ederimVesselam!
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
allah, benim, dilim, diyebilen, var....

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:40 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler