Kur'an- Kerim icinde Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var.... konusu , Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var
Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum
Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu Abdest aldım
Aynanın karşısında yüzümü kurularken …
| |||||||
| | |
Kur'an- Kerim icinde Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var.... konusu , Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var
Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum
Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu Abdest aldım
Aynanın karşısında yüzümü kurularken …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim ALLAH Diyebilen Dilim Var Bu gün işi gücü bıraktım evde oturdum ![]() Yağmurlu bir hava, bulanık düşünceler içimdeki, çatışmalar falan filan derken ezan okundu Abdest aldım![]() Aynanın karşısında yüzümü kurularken bir baktım anaaaaa! Oda ne? Benim bir dilim var ![]() Yav hemen gülmeyin Bir sonunu dinleyin hele!!Neyse bir baktım benim bir dilim var Amanın bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti sormayın En az on dakika baktım dilime![]() Aynanın karşısına geçtim dilimi sevdim dakikalarca Çok çay içmekten yıpranmış falan ama maşALLAH aslan gibi benim dilim Düşündüm aynanın karşısında![]() Sonra aynada bakarak dilime, “AAAALLLLAAAAHHH HHH” dedim sessizce ![]() Tabi ben demedim Dilim dedi ALLAH” diye![]() Yahu benim “ALLAH” diyebilen bir dilim var Sonra “LAİLAHEİLLALLAH ” dedim dilimle Hay kurban olayım dilime dedim kendi kendime![]() Bak görüyo musun ne güzel “ALLAH” diyo Sonra hemen koştum seccadenin başına iki rekât şükür namazı kıldım![]() Dilim ede ödül olarak bir parça çukulata koydum “ALLAH” diyebildiği için ![]() Ya diyemeseydim? Ya dilim olmasaydı Hamd olsun dilime, adını söyletme güzelliğini bana nasip eden ALLAH’ıma![]() Benim dilim, dünya denen şu yalan dolanın içerisindeki tek gerçeği söyleye biliyo; ALLLLAHHHHH !!!!!!! (Alıntı) |
| |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() | ne kadar şükretsek azdır halimize ![]() şükür ki müslüman bir anne babadan dünyaya gelmişiz, a şükür ki ı tanımaya çalışıyor resulünü seviyoruz![]() a şükür ki a şükredebiliyoruz vess elam |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet haklısın kardeşim; ne kadar şükretsek azdır ![]() ![]() İnşa şükür edenlerden oluruz![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüreğine ve emeğine sağlık bacım ![]() |
| |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | razı olsun bacım![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 |
| Moderator ![]() | ne kadar güzel bir yorum gerçekten hayranlıkla okudum emeğine sağlık canım adı dillerimizden sevgisi kalplerimizden eksilmesin inş![]() |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşa bacım, eksik olmaz son nefese kadar![]() ![]() Yorumun için teşekkür ederim![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| allah, benim, dilim, diyebilen, var.... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |