Hasret -Gurbet Şiirleri icinde Biliyorum bir gün geleceksin konusu , Seni bekliyorum Elini tutmadan seni görmeden tanımadan sevmek nedir Bilirmisin sen Sevgi insanda hep var olan bir duygudur Dünyada nasıl ki bir denge varsa Su olmadan hayat olmuyorsa Oksijen olmadan …
| |||||||
| | |
Hasret -Gurbet Şiirleri icinde Biliyorum bir gün geleceksin konusu , Seni bekliyorum Elini tutmadan seni görmeden tanımadan sevmek nedir Bilirmisin sen Sevgi insanda hep var olan bir duygudur Dünyada nasıl ki bir denge varsa Su olmadan hayat olmuyorsa Oksijen olmadan …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Üye ![]() | Seni bekliyorum Elini tutmadan seni görmeden tanımadan sevmek nedir ![]() ![]() ![]() Bilirmisin sen ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi insanda hep var olan bir duygudur ![]() ![]() Dünyada nasıl ki bir denge varsa ![]() ![]() Su olmadan hayat olmuyorsa ![]() ![]() Oksijen olmadan da hayat olmuyorsa ![]() ![]() İnsanında bir dengesi vardır ![]() ![]() Sevgi ve aşk olmadan olmuyor ![]() ![]() Yarınlarıma sakladığım diğer yarım ![]() ![]() ![]() Sen birgün geleceksin ![]() ![]() İnan bana çok şaşıracaksın bu ne sevgi diye ![]() ![]() Oysa bilmiyorsun ki Yıllardır seni beklediğimi ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 16-04-07
Tecrübe Puanı: 231 ![]() | serbest nazımın bu yönünü sevmiyorum ![]() ![]() ifade de kolaylık var ama tını yok,musiki yo![]() ![]() sağol kardeş![]() ![]() emeğine sağlık![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |