muhteva forum

Bir Musibet....

Abes icinde Bir Musibet.... konusu , Kumandanlarından biri bir zafer dönüşü Halife Hz Ömer'in huzuruna çıktı Yanında kısa boylu, tıknaz biri bulunuyordu Hz Ömer "Bu kim?" diye sordu Kumandan anlattı: "Efendim bu benim sağ kolumdur Hangi …

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Bir Musibet....

Abes icinde Bir Musibet.... konusu , Kumandanlarından biri bir zafer dönüşü Halife Hz Ömer'in huzuruna çıktı Yanında kısa boylu, tıknaz biri bulunuyordu Hz Ömer "Bu kim?" diye sordu Kumandan anlattı: "Efendim bu benim sağ kolumdur Hangi …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16.09.08   #1
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 618 sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute

Kumandanlarından biri bir zafer dönüşü Halife Hz Ömer'in huzuruna çıktı Yanında kısa boylu, tıknaz biri bulunuyordu Hz Ömer "Bu kim?" diye sordu Kumandan anlattı: "Efendim bu benim sağ kolumdur Hangi görevi verdimse başarı ile tamamladı En gizli haberleri yerine ulaştırdı Bazen bir orduya bedel hizmet gördü Zaferlerimi onun sayesinde kazandım diyebilirim"

Aradan zaman geçti, aynı kumandan halifenin huzuruna yeniden çıktı Ama mağlup bir kumandan olarak Halife sordu:

- Hani sağ kolun nerede?

- Sormayın ya Ömer, ihanet etti, düşman tarafına geçti

Hz Ömer bu defa konuştu:

- Allah'tan başka hiç kimseye dayanmamak gerektiğini geçen sefer söyleyecektim vazgeçtim Bir musibet bin nasihattan yeğdir diye düşündüm

sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.09.08   #2
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 618 sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Buradan Devam

sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
musibet....

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:33 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler