Sizin Çekimleriniz icinde Biraz da İstanbul'dan... konusu , Burayı Dikilitaş'tan çektim Beşiktaş,Taksim,Yıldı z ve Eminönü'nün minareleri Bizim Beşiktaş sahilinden pierre lotti'den (böyle mi yazılıyordu yav ) Bostancı'dan…
| |||||||
| | |
Sizin Çekimleriniz icinde Biraz da İstanbul'dan... konusu , Burayı Dikilitaş'tan çektim Beşiktaş,Taksim,Yıldı z ve Eminönü'nün minareleri Bizim Beşiktaş sahilinden pierre lotti'den (böyle mi yazılıyordu yav ) Bostancı'dan…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Burayı Dikilitaş'tan çektim Beşiktaş,Taksim,Yıldı z ve Eminönü'nün minareleri![]() ![]() ![]() ![]() Bizim Beşiktaş sahilinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pierre lotti'den (böyle mi yazılıyordu yav )![]() Bostancı'dan ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emeğine sağlık, çok güzel kareler ![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() | burası bana tanıdık geldi hangi ara çektin kız bunu artık senle gezerken telefonları toplamak lazım ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o zaman sen yoktun ki yanımda ![]() |
| |
| | #5 |
| Guest
| ![]() Çok Hoş Bir Kare Ellerine Sağlık ![]() ![]() |
| | #6 |
| Moderator ![]() | kuzen birkaçta kendi göznurlarımı eklesem olur değilmi 2-3 resim için konu açmıyım sen yabancı değilsin yinede hakkını helal et![]() masumane kareciklerim(kış) hepsi bizim mahalleden olup ne zamandır kara hasret kaldığımız son kışımızdan görüntülerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::::İsTaNBuL:: ::::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu @y ışığı tarafından (18.09.08 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim yaz mevsimi görüntülerime biraz kış mevsimi eklenmiş karlar yağmış istanbulum saçlarına![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-02-08
Tecrübe Puanı: 543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi muhteşem görünüyor ellerinize sağlık ![]() |
| |
| | #9 |
| Moderator ![]() | ikinizinde emeğine sağlık harika kareler benim güzeller güzeli istanbulum
__________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| biraz, istanbul'dan... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |