muhteva forum

BİZİM CARLO

Fıkralar icinde BİZİM CARLO konusu , Bizim Carlo Tanınmış insan Sinyor Carlo gibi olur Sinyor Carlo İtalya'da bir fabrikada çalışan kendi hallinde bir işçiymiş Fransa Cumhurbaşkanı De Gaulle'un İtalya'yı ziyaretine kadar kimse onu tanımazmış De Gaulle'ün …

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Gülmek bizim de hakkımız :) > Fıkralar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

BİZİM CARLO

Fıkralar icinde BİZİM CARLO konusu , Bizim Carlo Tanınmış insan Sinyor Carlo gibi olur Sinyor Carlo İtalya'da bir fabrikada çalışan kendi hallinde bir işçiymiş Fransa Cumhurbaşkanı De Gaulle'un İtalya'yı ziyaretine kadar kimse onu tanımazmış De Gaulle'ün …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11.10.08   #1
Daimi Üye

Damla-Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 270 Damla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond repute
Smile
Bizim Carlo
Tanınmış insan Sinyor Carlo gibi olur Sinyor Carlo İtalya'da bir fabrikada çalışan kendi hallinde bir işçiymiş
Fransa Cumhurbaşkanı De Gaulle'un İtalya'yı ziyaretine kadar kimse onu tanımazmış De Gaulle'ün İtalya gezi programında Carlo'nun çalıştığı fabrika da varmış De Gaulle fabrikayı gezerken birden duraklamış,tezgahın başındaki işçi dikkatini çekmiş ve ellerini açmış:
-Ooo Carlo sen burada mısın?
-Vay Charles sen misin?
De Gaulle ile İtalyan Carlo sarmaş dolaş olmuşlar,herkes şaşırmışDe Gaulle dönüp anlatmış:
-Carlo ile biz eski arkadaşız Alman işgalinde birlikte çalıştık Bize çok yardımı oldu
İtalyan protokolü durumu idare etmiş:
-Ekselans,bu fabrikanın en iyi işçisi sinyor Carlo'dur Önümüzdeki günlerde kendisine törenle bir madalya takacaklar
De Gaulle çok memnun olmuş Carlo ile vedalaşıp oradan ayrılmış
Herkes Carlo'nun etrafını sarmış
-Yahu sen De Gaulle'ü nereden tanıyorsun?
-Söyledi ya
-Neden bundan bize söz etmedin?
-Çok mu önemli?
Aradan birkaç ay geçmiş,olay unutulmuş Bu defa İtalya'ya Amerika Cumhurbaşkanı Nixon gelmişOna da aynı fabrikayı dolaştırıyorlarmış, o da tıpkı De Gaulle gibi birden duraklamış
-Vay Carlo sen burada mısın?
Aynı sahne sarılıp kucaklaşmışlar Nixon anlatmış:
-Ben o zaman genç bir avukattım Carlo'nun bir işi düştü bana geldi, ilk kazandığım dava onun davasıdır
İtalyanlar yine şaşkın, Nixon gidince Carlo'yu sorguya çekmişler:
-Anlat yahu Nixon'ı nereden tanıyorsun?
-Canım gençlik yıllarımda Amerika'ya gitmiştim Başıma bir iş geldi,param yok,genç ve tecrübesiz bir avukat buldum,davayı kazandıSonra ben İtalya'ya döndüm,fabrikaya girdimO da Cumhurbaşkanı olmuş
-Yahu insan söylemez mi?
-Çok mu önemli
Gel zaman git zaman bu sefer fabrikaya Kosigin gelmiş,dolaşırken Carlo'nun önünde durmuş
-Yoldaş senin adın Carlo değil mi?
-Evet Aleksi
Yine sarmaş dolaş bir sahne
Kosigin gidince Carlo bir açıklama yapmak zorunda kalmış
-Gençliğimizde biraz komünistlik yaptık Bunu da o zaman tanıdım
-İnsan söylemez mi?
-Çok mu önemli? Ben öyle çok adam tanırım
Fabrika müdürü kızmış:
-Yani şimdi neredeyse papayı bile tanıdığını söyleyeceksin
-Oooo, Pol en iyi arkadaşımdır
-Atma
-Tecrübesi bedava
Müdür kızmış:
-Tamam o halde Pazar günü Vatikan'a gidelim,bakalım Papa seni tanıyacak mı?
-Olur gidelim
Pazar günü müdür,muavini ve Carlo birlikte Vatikan'a gitmişler
Carlo izin isteyip Vatikan'ın kapısına gitmiş,nöbetçilerle bir şeyler konuşmuşlar,içeri girmiş
Müdür, muavinine dönmüş :
-Yoksa Papayı da mı tanıyor ?
-Bakalım, bekleyip göreceğiz
Biraz sonra meydandaki kalabalık dalgalanmış,Herkes Papayı görmek için hareketlenirken balkonun kapısı açılmış ve papa yanında Carlo ile görülmüş
Müdür muavinine ,muavin müdüre bakarken,Carlo'da gözleriyle meydandaki kalabalık arasında fabrika müdürünü aramış
Papa tam duaya başlarken, Carlo kulağına eğilmiş:
-Sen duaya devam et bizim müdür yerde, gidip bakayım ne olmuş
Carlo fırlamış meydana koşmuş,kalabalığı yara yara müdürün yanına varmış,bakmış adam yerde yatıyor,ayıltmaya çalışıyorlar:
-Yahu ne oldu ne buna?
Müdür muavini başını sallamış
-Bayıldı
-Beni papanın yanında görünce mi bayıldı?
-Hayır seni papanın yanında görünce bayılmadı da,arkamızdaki iki Japon sana bakıp,"Yahu bu bizim Carlo da ,yanındaki takkeli adam kim ?" deyince düşüp bayıldı
Damla-Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
bizi, carlo

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:58 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler