muhteva forum

böyle mektup alsaydınız ne yapardınız...!!!

Abes icinde böyle mektup alsaydınız ne yapardınız...!!! konusu , Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti Üzerinde -Babama- yazıyordu Aklından …

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

böyle mektup alsaydınız ne yapardınız...!!!

Abes icinde böyle mektup alsaydınız ne yapardınız...!!! konusu , Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti Üzerinde -Babama- yazıyordu Aklından …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18.07.08   #1
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 873 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
Smile
Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti Üzerinde -Babama- yazıyordu Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:

Sevgili baba;
Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim Gerçek tutku ve aşkı ben Joanla buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk Baba Joan hamile! Joanın dediğine göre çok mutlu olacağız Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor Joan benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağızArtık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Joan sağlığına kavuşsun diye O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun Cihad

NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil Ben Mehmet'lerdeyim
Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim
(kimse yapmasın mektubun sonuna gelene kdr karşınızdakini kaybedebilirsiniz)
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18.07.08   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 837 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Bunu daha önce okudumEline, yüreğine sağlık bacımVesselam!
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.08.08   #3
I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace

RisilacNamyelus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 664 RisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond repute
RisilacNamyelus - MSN üzeri Mesaj gönder
*ADAMIN OGLU...*muhtevacom/adamin-oglu-t92442html

Buradan devam edelim
RisilacNamyelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
alsaydiniz, boyle, mektup, yapardiniz...!!!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:30 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler