muhteva forum

Bu gecede nasıl dua edelim?

Göklere Açılan Kapı : DUA icinde Bu gecede nasıl dua edelim? konusu , Bu gecede nasıl dua edelim? Bunu da Hazret-i Âişe (r a ) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim: " Dedim ki, 'Yâ Resul , Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’ Resulullah Aleyhissalâtü …

Geri git   muhteva forum > İslam Dini ve Kaynakları > Göklere Açılan Kapı : DUA

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Göklere Açılan Kapı : DUA icinde Bu gecede nasıl dua edelim? konusu , Bu gecede nasıl dua edelim? Bunu da Hazret-i Âişe (r a ) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim: " Dedim ki, 'Yâ Resul , Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’ Resulullah Aleyhissalâtü …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26.09.08   #1
Daimi Üye

MEMAti63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 463 MEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond repute
MEMAti63 - MSN üzeri Mesaj gönder
Unhappy
Bunu da Hazret-i Âişe (ra) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim:
"
Dedim ki, 'Yâ Resul, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’
Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam "Allahümme inneke afüvvün tuhibbü'l-afve fa'fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin' buyurdu
"

MEMAti63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26.09.08   #2
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
Allah razı olsun paylaşım için Teşekürler
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26.09.08   #3
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 16 fotoemir is a splendid one to beholdfotoemir is a splendid one to beholdfotoemir is a splendid one to beholdfotoemir is a splendid one to beholdfotoemir is a splendid one to beholdfotoemir is a splendid one to beholdfotoemir is a splendid one to behold
cc el açıp Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! RAMAZAN bayramınız şimdiden canı gönülden kutlarım
fotoemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.10.08   #4
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 0 aciz kul is a glorious beacon of lightaciz kul is a glorious beacon of lightaciz kul is a glorious beacon of lightaciz kul is a glorious beacon of lightaciz kul is a glorious beacon of lightaciz kul is a glorious beacon of light
razı olsun
aciz kul isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
edelim?, gecede, nasil

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:21 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler