Göklere Açılan Kapı : DUA icinde Bu gecede nasıl dua edelim? konusu , Bu gecede nasıl dua edelim? Bunu da Hazret-i Âişe (r a ) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim: " Dedim ki, 'Yâ Resul , Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’ Resulullah Aleyhissalâtü …
| |||||||
| | |
Göklere Açılan Kapı : DUA icinde Bu gecede nasıl dua edelim? konusu , Bu gecede nasıl dua edelim? Bunu da Hazret-i Âişe (r a ) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim: " Dedim ki, 'Yâ Resul , Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’ Resulullah Aleyhissalâtü …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() | Bu gecede nasıl dua edelim? Bunu da Hazret-i Âişe (r a ) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim:"Dedim ki, 'Yâ Resul , Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam "Allahümme inneke afüvvün tuhibbü'l-afve fa'fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin' buyurdu" |
| |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah razı olsun paylaşım için Teşekürler![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 22-09-08
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | c c el açıp Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim![]() Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım![]() Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak![]() Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! RAMAZAN bayramınız şimdiden canı gönülden kutlarım![]() |
| |
| | #4 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 12-10-08
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | razı olsun |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| edelim?, gecede, nasil |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |