Sohbet-ül Arz icinde bu isim senin neyin oluyor..? konusu , arkadaslar herkes bi isim yazacak ve bu isim kendisinin neyi oldugunu söyleyecektir mesela alttaki ayşe senin neyin oluyor??…
| |||||||
| | #1 |
| VİP Üye | arkadaslar herkes bi isim yazacak ve bu isim kendisinin neyi oldugunu söyleyecektir ![]() ![]() mesela alttaki ayşe senin neyin oluyor?? |
| |
| | #2 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | musabbinumayr kardeşime ilham mı gelmiş ![]() ![]() ![]() yoksa bana mı öle gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() bizzat ben oluyorum ![]() ![]() ![]() mutlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| VİP Üye Üyelik tarihi: 26-04-07 Nerden: kocaeli/izmit
Tecrübe Puanı: 52 ![]() | hiç 1 şeyim olmuyor ![]() ![]() ![]() peki elttaki ahmet senin neyin oluyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| VİP Üye | hatırlamıyorum böyle tanıdık ![]() ![]() ![]() gül neyin oluyor? |
| |
| | #5 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçbişeyim ![]() musabbinumeyr kardeş ilhammı geldi??? bedir |
| |
| | #6 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | |
| |
| | #7 |
| VİP Üye | bi hocamın kızı oluyor ![]() ![]() ![]() seda neyin oluyor?? evet ilham geldi HAZAN |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana pek öle gelmedi ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amcamın kızı ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 |
| VİP Üye | ozaman sorma 2de bir dimi canım bide isim ver hadi ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |