Photoshop Dersleri icinde Çizgi Film Efecti konusu , 1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim 2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz aşagıdaki resimdeki …
| |||||||
| | |
Photoshop Dersleri icinde Çizgi Film Efecti konusu , 1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim 2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz aşagıdaki resimdeki …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 844 ![]() | 1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim ![]() ![]() 2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz aşagıdaki resimdeki gibi![]() ![]() 3) Sonra Edit > Fade Guassian bLur menumuze geliyoruz örnek aşagıdaki gibi![]() ![]() 4) Bu bolumde aşagıdaki Darken ayarını seçiyoruz örnek:![]() 5) Resmimiz tamamlanmış oluyor örnek![]() alıntıdır ![]() emeği geçenlere teşekkürler![]() |
| |
| | #2 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08 Nerden: Bursa
Tecrübe Puanı: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bişeyler eksik herhalde yada ben beceremedim resimde pek bi değişiklik olmadı Nerdeyse hiç değişiklik olmadı demek daha doğru![]() hocam konu tekrarı olmuş ![]() http://www muhteva com/cizgi-film-efekti-t93452 html burdada var aynısı![]() |
| |
| | #3 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-02-08
Tecrübe Puanı: 207 ![]() | Güzel olmuş Acaba normal fotoğraflarda nasıl etki yapar? deneyeyim![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |