muhteva forum

Çizgi Film Efecti

Photoshop Dersleri icinde Çizgi Film Efecti konusu , 1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim 2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz aşagıdaki resimdeki …

Geri git   muhteva forum > Photoshop Center > Photoshop Dersleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Çizgi Film Efecti

Photoshop Dersleri icinde Çizgi Film Efecti konusu , 1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim 2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz aşagıdaki resimdeki …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18.08.08   #1
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 844 @ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Exclamation
1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim

2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz aşagıdaki resimdeki gibi

3) Sonra Edit > Fade Guassian bLur menumuze geliyoruz örnek aşagıdaki gibi

4) Bu bolumde aşagıdaki Darken ayarını seçiyoruz örnek:

5) Resmimiz tamamlanmış oluyor örnek

alıntıdıremeği geçenlere teşekkürler
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02.11.08   #2
Daimi Üye

Damla-Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 270 Damla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond repute
bişeyler eksik herhalde yada ben beceremedim resimde pek bi değişiklik olmadı Nerdeyse hiç değişiklik olmadı demek daha doğru

hocam konu tekrarı olmuş

http://wwwmuhtevacom/cizgi-film-efekti-t93452html burdada var aynısı
Damla-Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 2 Hafta önce   #3
Üye

vitaminzengini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 207 vitaminzengini isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Güzel olmuş Acaba normal fotoğraflarda nasıl etki yapar? deneyeyim
vitaminzengini isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:57 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler