muhteva forum

Çocuklar Olmasaydı

Çocuk Şiirleri icinde Çocuklar Olmasaydı konusu , Çocuklar olmasaydı Böylesine sevmezdim yaşamı Böylesine umutlanmazdım Böylesine sevinç sarmazdı yüreğimi Böylesine dayanmazdım acıya Böylesine şiirler yazmazdım Çocuklar olmasaydı, Analar bu kadar güzel olmazdı BÜLENT ÖZCAN…

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Şiirler > Çocuk Şiirleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Çocuklar Olmasaydı

Çocuk Şiirleri icinde Çocuklar Olmasaydı konusu , Çocuklar olmasaydı Böylesine sevmezdim yaşamı Böylesine umutlanmazdım Böylesine sevinç sarmazdı yüreğimi Böylesine dayanmazdım acıya Böylesine şiirler yazmazdım Çocuklar olmasaydı, Analar bu kadar güzel olmazdı BÜLENT ÖZCAN…

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14.04.07   #1
ser@nc@m

şaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 541 şaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond repute

Çocuklar olmasaydı
Böylesine sevmezdim yaşamı
Böylesine umutlanmazdım
Böylesine sevinç sarmazdı yüreğimi
Böylesine dayanmazdım acıya
Böylesine şiirler yazmazdım

Çocuklar olmasaydı,
Analar bu kadar güzel olmazdı

BÜLENT ÖZCAN

Hediyeleşmek sünnettirHaydi hediyeleşmeye
Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun

Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin
şaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:21 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler