muhteva forum

Geri git   muhteva forum > İslam Dini ve Kaynakları > İslâm-i Hâyat > Dini Sohbetler-Yazılar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

*Cumanız Mübarek Olsun Efendim*

Dini Sohbetler-Yazılar icinde *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* konusu , Bildiğiniz gibi biz müslümanların bayramı "Cuma" günüdür.Herkes bayramını çeşitli şekillerde kutlar.O halde biz de bu topic adı altında kutlayalım bayramlarımızı. Cumanız Mübarek Olsun Değerli hocalarım ve kardeşlerim.:flowers:…

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04.05.07   #1
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 352 sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Wink *Cumanız Mübarek Olsun Efendim*

Bildiğiniz gibi biz müslümanların bayramı "Cuma" günüdür.Herkes bayramını çeşitli şekillerde kutlar.O halde biz de bu topic adı altında kutlayalım bayramlarımızı.

Cumanız Mübarek Olsun Değerli hocalarım ve kardeşlerim.:flowers:

Vakit Namazını Kıldın mı Kampanyası Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !

sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 04.05.07   #2
O Artık Bizden

dream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 22 dream isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim*

Allah razı olsun
dream isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.06.07   #3
αн∂-î мîѕαк

Konuları:
Tecrübe Puanı: 352 sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute

Hayırlı ve Bereketli Cumalar inş. kardeşlerim.

Alt 16.06.07   #4
sergüzeşt

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 561 @ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute

geç kaldık herhalde..ama amin..
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.06.07   #5
onursal üye

Konuları:
Tecrübe Puanı: 0 AşkınSudaki izi is on a distinguished road

sagol kardesim seninde mübarek olsun
AşkınSudaki izi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.06.07   #6
Biz ondanız o bizden

HAZAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 154 HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
@ksakal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
geç kaldık herhalde..ama amin..
@ksakal hoca gibi ben de geç kaldım galiba.
sizin de cumanız mübarek olsun.
HAZAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13.07.07   #7
αн∂-î мîѕαк

Konuları:

Bugün biraz geç oldu ama.
Hayırlı ve bereketli cumalar dilerim hepinize.

Alt 13.07.07   #8
onursal üye

mubtedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 70 mubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond repute
Cool Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim*

Rabbimiz içimizdeki iyilerin, müttakilerin ve mübarek cuma gününün hürmetine bizleri affet.

Ayaklarımızı sıratı müstakimde sabit kıl.

Kalblerimize ülfet ihsan eyle.

Sevdiklerini semeyi, sevmediklerinden uzak durabilmeyi lutfeyle.

Bizi nefsimizle ve şeytanla başbaşa bırakma. Senin affına sığınıyor ve Senden medet umuyoruz.

Ümmeti Muhammedi sahipsiz ve yetim bırakma.

Vatanımıza, milletimize hayırlar ihsan eyle....

Amin

Konu mubtedi tarafından (13.07.07 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir..
mubtedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13.07.07   #9
αн∂-î мîѕαк

Konuları:

Aminnn........

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:06 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats