Dini Sohbetler-Yazılar icinde *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* konusu , Bildiğiniz gibi biz müslümanların bayramı "Cuma" günüdür.Herkes bayramını çeşitli şekillerde kutlar.O halde biz de bu topic adı altında kutlayalım bayramlarımızı. Cumanız Mübarek Olsun Değerli hocalarım ve kardeşlerim.:flowers:…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| αн∂-î мîѕαк ![]() Üyelik tarihi: 14-03-07 Nerden: ^İstanbul^
Konuları: Tecrübe Puanı: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bildiğiniz gibi biz müslümanların bayramı "Cuma" günüdür.Herkes bayramını çeşitli şekillerde kutlar.O halde biz de bu topic adı altında kutlayalım bayramlarımızı. Cumanız Mübarek Olsun Değerli hocalarım ve kardeşlerim.:flowers: |
| |
| Reklam |
| | #2 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 17-03-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* Allah razı olsun |
| |
| | #3 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* Hayırlı ve Bereketli Cumalar inş. kardeşlerim. |
| |
| | #4 |
| sergüzeşt Üyelik tarihi: 18-02-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* geç kaldık herhalde..ama amin.. |
| |
| | #5 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* sagol kardesim seninde mübarek olsun |
| |
| | #6 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Konuları: Tecrübe Puanı: 154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* |
| |
| | #7 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* Bugün biraz geç oldu ama. Hayırlı ve bereketli cumalar dilerim hepinize. |
| |
| | #8 |
| onursal üye ![]() Üyelik tarihi: 23-03-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rabbimiz içimizdeki iyilerin, müttakilerin ve mübarek cuma gününün hürmetine bizleri affet. Ayaklarımızı sıratı müstakimde sabit kıl. Kalblerimize ülfet ihsan eyle. Sevdiklerini semeyi, sevmediklerinden uzak durabilmeyi lutfeyle. Bizi nefsimizle ve şeytanla başbaşa bırakma. Senin affına sığınıyor ve Senden medet umuyoruz. Ümmeti Muhammedi sahipsiz ve yetim bırakma. Vatanımıza, milletimize hayırlar ihsan eyle.... Amin Konu mubtedi tarafından (13.07.07 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #9 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *Cumanız Mübarek Olsun Efendim* Aminnn........ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |