muhteva forum

Denizi Özleyen Çocuklar

Çocuk Şiirleri icinde Denizi Özleyen Çocuklar konusu , Bahar sabahlarında bir, iki, üç, beş, on, Altın rengi başları altın bir madalyon, Göğüslerini yelken gibi gere gere Ve kollarını doğan güne açarak Büyük su'yu özleyen çocuklar, yalnayak Koşarlar dalgaların …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Şiirler > Çocuk Şiirleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Denizi Özleyen Çocuklar

Çocuk Şiirleri icinde Denizi Özleyen Çocuklar konusu , Bahar sabahlarında bir, iki, üç, beş, on, Altın rengi başları altın bir madalyon, Göğüslerini yelken gibi gere gere Ve kollarını doğan güne açarak Büyük su'yu özleyen çocuklar, yalnayak Koşarlar dalgaların …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14.04.07   #1
ser@nc@m

şaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 541 şaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond repute

Bahar sabahlarında bir, iki, üç, beş, on,
Altın rengi başları altın bir madalyon,
Göğüslerini yelken gibi gere gere

Ve kollarını doğan güne açarak
Büyük su'yu özleyen çocuklar, yalnayak
Koşarlar dalgaların koşuştuğu yere

Bu bahar toplayınca son güllerimizi,
Coşalım, coşalım, coşalım! Ve rüzgar
Gibi denize doğru koşalım, çocuklar!
Umut en güzeliyse dünyalarımızın,
Sen cennetine değin rüyalarımızın
Şahlanan bir at gibi sürelim denizi

Ve denizde bir temiz yıldızlı gökyüzü,
Büyük su'yu özleyen çocukların yüzü

Ahmet Muhip DRANAS

Hediyeleşmek sünnettirHaydi hediyeleşmeye
Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun

Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin
şaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:30 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler