Abes icinde ders 5 konusu , ..................... ..................... ..................... .......... ders 5...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08 Nerden: TÜM KALBİMLE FİLİSTİNDEN
Tecrübe Puanı: 1665 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emeğinize sağlık. Kısmetse ölmez kalırsam cumaya indirmeye başlarım inşa . Teşekkürler. |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1665 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derslerin hepsini indirdim şimdi 'ın izniyle teşekkürler. |
| |
| | #4 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 6423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnş nasiplenirsiniz.
__________________ BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!! |
| |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1665 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstad bunda bir problem var 2 kez üst üste denedim %99 a kadar geliyo virüs programı devreye giriyor ve yükleme durduruluyor neden acaba ? Diğerleri indi onlarda problem yok. |
| |
| | #6 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-02-09 Nerden: ayrılık kokan şehirden
Tecrübe Puanı: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler emeğine sağlık |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 6423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemen bakıyorum Damla Hanım.
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 6423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konuyu Komple kaldırıyorum. Damla Hanım. Aynı hatayı Bende de verdi. Uyarınız için Teşekkürler..
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ders |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |