Yıllık ve Günlük Planlar icinde Ders plani icin yardim konusu , herkese merhaba, Universitede ögretmenlik bölümünde okuyorum Orhan Pamuk'un Kar adli romanini kullanarak bir ders plani yapmam gerekli Dersimizin adi kurmaca ve gerceklik Fakat ana ve alt amaclar konusunda yardima ihtiyacim …
| |||||||
| | |
Yıllık ve Günlük Planlar icinde Ders plani icin yardim konusu , herkese merhaba, Universitede ögretmenlik bölümünde okuyorum Orhan Pamuk'un Kar adli romanini kullanarak bir ders plani yapmam gerekli Dersimizin adi kurmaca ve gerceklik Fakat ana ve alt amaclar konusunda yardima ihtiyacim …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 11-06-08
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkese merhaba, Universitede ögretmenlik bölümünde okuyorum Orhan Pamuk'un Kar adli romanini kullanarak bir ders plani yapmam gerekli Dersimizin adi kurmaca ve gerceklik Fakat ana ve alt amaclar konusunda yardima ihtiyacim var Önce teorik bilgiler verip,kitaptan örneklerle aciklyip bunlarin dogrultusunda bir ders plani hazirlamaliyim Ayrica basari denetimini nasil yapacagimi bilemiyorum Fikir verirseniz sevinirim![]() |
| |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 844 ![]() | hocam aşagıdaki eklentide örnek plan var ![]() ![]() gerçeklik ve kurmaca üzerine ise buraya tıklayarak bakabilirsiniz![]() ![]() ![]() 9. sınıf Türk Edebiyatı "Edebiyat ve Gerçeklik" günlük planı |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |