Digital Fonlar icinde DİJİTAL GÖRÜNTÜLER-WALLPAPER ARŞİVİ 1 konusu , ALL PASS : iranload PRAT 01 PRAT 02 PRAT 03 PRAT 04 PRAT 05 PRAT 06 PRAT 07 PRAT 08 PRAT 09 DİJİTAL GÖRÜNTÜLER-WALLPAPER ARŞİVİ 1 Part 01 : 820 ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 29-04-09
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | RAR ŞİFRESİ KardeŞ Çok gÜzell İndİrdİm hepsİnİ ama rar Şİfrelerİnİ yazmiyi unuttun heralde yada ben gÖremedİm yardimci olursun Çok sevİnİrİm saygilar |
| |
| | #3 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 6423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özür hocam ,şifreyi ekledim.
__________________ BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!! |
| |
| | #4 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-07-09
Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolasın ![]() Download listeme eklendi ![]() Sabaha iner inşa |
| |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Part 03'te arıza çıktı mâalesef. Sunulan dosyanın birinci partı eksik yazılmış. Part 09'da da arıza çıktı... Sonuncu partı hiç yok. Dolayısıyla da dosyalar açılamıyor. Arayıp, bulup, inşa tek parça halinbe getirip, paylaşıma sunmayı düşünüyorum.Bu köşeyi takip ediniz... |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 6423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsa bey hata yok part 3'in html kodu eksik yazıldığı için siz bozuk olduğunu düşünmüşsünüz. Linkler Sağlam.
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğrusun OKTAR Efendi ![]() Fakat yine de 9. part'ın 5. kısmı eksik. Arayıp buldum, yanına da 4 part daha buldum (yani 13'e kadar) ![]() Toplam 3+GB dosyalar. İndirip açtım, ve tek parça olarak RAR'ladım. Şu an hepsi, 4 RAR dosyası halinde MEGAUPLOAD'a upload ediliyor. (3 x 1GB + 1 x 97MB) Upload bitince, mahsuru yoksa, linkleri buraya eklemeyi düşünüyorum. Edilecek hayr dualarından başka, dosyaların indirilmesinin bana faydası yok, çünkü zaten MEGAUPLOAD'dan ömürlük hesabım var. Tahmin ediyorum ki ya 24 saatece, ya da en geç 32 saatece uploadlanmış olunmaları lazım, Allâhu Â'lem. |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 6423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İhya oluruz. razı olsun.
| |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . Hamdolsun dosyalar sağ salim upload edildi. ![]() iranload pictures.part1.rar 1GB iranload pictures.part2.rar 1GB iranload pictures.part3.rar 1GB iranload pictures.part4.rar 97MB 1-9 bölüme kadar 7200 küsür resim 10-13 bölüme arası takriben 3300 resim. ------------------------------------------ Toplamı takribi 10000 (onbin)'den fazla resim İçlerinde bayâ bir tekrar var. Pek ihtimal veremiyorum ama, evel ve de zamanım müsâade ederse, tekrarları çıkarıp, sırf orijinalleri upload ederim bir dahaki sefere inşa .NOT: Yukarıdaki 1000MB RAR dosyaları, 200'er MB olan daha küçük dosyalar tarafından oluşturulmaktadır. Sebebi ise, aslında RapidShare ile de 200MB parçalarla paylaşıma sunacaktım, ama her ne hikmettense, RapidShare uploadı kabul etmedi. MEGAUPLOAD da 1000MB kabul ettiği için, o 200'er MB olan dosyaları, bir nevi tümletip ve artık direkt MEGAUPLOAD'den upload etmeye karar verdim. RapidShare hesabı olan varsa söylesin, tekrar RapidShare'den upload etmeye çalışırım izin verirse.Dualarınızdan eksik etmeyin beni olur mu? 'tan benim ve ailem için hayırlısını isteyin, başka birşey istemem.Selam ve dua ile. NOT: OKTAR Efendi, isterseniz, değerli arkadaşların hemen görüp indirebilmeleri için linkleri sizin ilk postanıza ekleyebilirseniz, takdir edileceğinden eminim. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 7000, fotograf, kalite, yuksek |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |