| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar Okundu |
Mesnevi Şerif icinde DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR konusu , Dün akşam Divan-ı Kebir okurken öyle bir yere denk geldim ki, o yerden sonrasını okuyamadım, dayanamadım… Gidemedim diğer satırlara... DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 2579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün akşam Divan-ı Kebir okurken öyle bir yere denk geldim ki, o yerden sonrasını okuyamadım, dayanamadım… Gidemedim diğer satırlara... DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR *Aman, sevgili seni kovsa da ümitsiz olma, bugün seni kovarsa yarın çağırmaz mı sanıyorsun? *eğer senin yüzüne karşı kapıyı kapatsa bile gitme, orada bekle. Sabredersen seni alır, başköşeye oturtur. *Bütün kapıları ve geçitleri kapasa bile sonunda sana kimsenin bilmediği gizli bir yol açar *Görmez misin? Kasap koyunun başını keser ama kestiği koyunu bırakmaz. Onu tutar çeke çeke dükkânına götürür. *Koyunun nefesi kalmadığı için onu kendi nefesi ile şişirir. Artık sen düşün! Esirgeyen ’ın nefesi seni nerelere ulaştırır, nerelere çeker götürür! |
| | |
| | #2 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 4650 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | razı olsun bacım...Vesselam!..
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM... Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| | |
| | #3 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-09-07 Nerden: izmit
Tecrübe Puanı: 655 ![]() | razı olsun ümit kesmemek lazım sağol krdessmm hatırlatma ve paylaşımın ıcın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| CEVŞEN | @ksakal | Dini Programlar | 6 | 14.12.08 20:05 |
| Klavye Kisa Yollari Mutlaka İŞİnİze Yarar | @ksakal | Yazılı ve Görsel Anlatımlar | 4 | 14.09.08 23:48 |
| KPSS TARİH NOTLARI | @ksakal | KPSS Soruları-Deneme Sınavları | 0 | 17.08.08 20:40 |
| Bilim Nedir? | @ksakal | Genel Ders Anlatımları | 0 | 26.04.08 07:07 |
| Sınav Kaygısı ÇAĞIMIZIN KAYGILI İNSANI… | RisilacNamyelus | İlköğretim Rehberlik | 0 | 23.12.07 20:37 |