Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > İslam Dini ve Kaynakları > Tasavvuf > Mesnevi Şerif

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR

Mesnevi Şerif icinde DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR konusu , Dün akşam Divan-ı Kebir okurken öyle bir yere denk geldim ki, o yerden sonrasını okuyamadım, dayanamadım… Gidemedim diğer satırlara... DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.11.09   #1
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2579
harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
Thumbs up DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR

Dün akşam Divan-ı Kebir okurken öyle bir yere denk geldim ki, o yerden sonrasını okuyamadım, dayanamadım… Gidemedim diğer satırlara...
DİVAN-I KEBİR: O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR
O, BÜTÜN KAPILARI KAPATSA BİLE SONUNDA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR YOL AÇAR

*Aman, sevgili seni kovsa da ümitsiz olma, bugün seni kovarsa yarın çağırmaz mı sanıyorsun?
*eğer senin yüzüne karşı kapıyı kapatsa bile gitme, orada bekle. Sabredersen seni alır, başköşeye oturtur.
*Bütün kapıları ve geçitleri kapasa bile sonunda sana kimsenin bilmediği gizli bir yol açar
*Görmez misin? Kasap koyunun başını keser ama kestiği koyunu bırakmaz. Onu tutar çeke çeke dükkânına götürür.
*Koyunun nefesi kalmadığı için onu kendi nefesi ile şişirir. Artık sen düşün! Esirgeyen ’ın nefesi seni nerelere ulaştırır, nerelere çeker götürür!
harflerin ruhu isimli Üye şuanda  online konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 08.11.09   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4650
AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
razı olsun bacım...Vesselam!..

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM...
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 04.12.09   #3
Üye

isacan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 655
isacan41 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
razı olsun
ümit kesmemek lazım
sağol krdessmm hatırlatma ve paylaşımın ıcın
isacan41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
CEVŞEN @ksakal Dini Programlar 6 14.12.08 20:05
Klavye Kisa Yollari Mutlaka İŞİnİze Yarar @ksakal Yazılı ve Görsel Anlatımlar 4 14.09.08 23:48
KPSS TARİH NOTLARI @ksakal KPSS Soruları-Deneme Sınavları 0 17.08.08 20:40
Bilim Nedir? @ksakal Genel Ders Anlatımları 0 26.04.08 07:07
Sınav Kaygısı ÇAĞIMIZIN KAYGILI İNSANI… RisilacNamyelus İlköğretim Rehberlik 0 23.12.07 20:37

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:29 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları