Fıkralar icinde DoĞru Erkek konusu , Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş Kadın hiç …
| |||||||
| | |
Fıkralar icinde DoĞru Erkek konusu , Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş Kadın hiç …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() | Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış ![]() Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak -Orta Doğu´da barış istiyorum Bu haritadaki ülkeleri görüyormusun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışın tesis edilmesini diliyorum diyivermiş![]() Cin haritaya bakmış ve dehşetle; - Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar ![]() Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabilecğini sanmıyorum Başka bir dilekte bulun![]() diye bağırmış ![]() Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; - hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum demiş![]() Cin derin bir iç çekmiş: -Uzat şu kahrolası haritayııı !!! |
| |
| | #2 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bununla ilgili ben de bir fıkra biliyorum: Adamın biri yolda giderken bir lamba bulur Lambayı ovalar ve içinden bir cin çıkar Cin dile benden ne dilersen diye söyler Adam Avrupadan Amerikaya kadar yol yapmasını ister Cin bunun çok zor olduğunu söyler ve başka bir şey dilemesini ister Adam da kadınları anlayabilmeyi diler Cin, yolun kaç şeritli olacaktı der![]()
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
| | #3 |
| Daimi Üye ![]() | Güzelde erkek futbolsuz olmaz ki emeğine sağlık |
| |
| | #4 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08 Nerden: Bursa
Tecrübe Puanı: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jeylincim demekki mükemmel erkek imkansızdan bile imkansız (fıkra öyle diyo ben demiyorum) ![]() Şaad hocam erkeklerin penceresinden de sizin fıkra güzel ikinizinde emeğine sağlık ![]() |
| |
| | #5 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-11-08 Nerden: bursa demirtaş
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzelmiş elinize sağlık |
| |
| | #6 |
| Moderator ![]() | okuduğunuz için sizinde gözlerinize sağlık teşekkür ederim |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dogru, erkek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |