muhteva forum

DoĞru Erkek

Fıkralar icinde DoĞru Erkek konusu , Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş Kadın hiç …

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Gülmek bizim de hakkımız :) > Fıkralar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

DoĞru Erkek

Fıkralar icinde DoĞru Erkek konusu , Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş Kadın hiç …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05.10.08   #1
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 883 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
Smile
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış
Lambadan cin çıkmış ve;
-Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak
-Orta Doğu´da barış istiyorum Bu haritadaki ülkeleri görüyor
musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışın
tesis edilmesini diliyorum diyivermiş
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar
Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu
yapılabilecğini sanmıyorumBaşka bir dilekte bulun
diye bağırmış
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli,
hem karizmatik , hem eğlenceli biri,
sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık
olacak erkek diliyorumdemiş

Cin derin bir iç çekmiş:
-Uzat şu kahrolası haritayııı !!!
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05.10.08   #2
ser@nc@m

şaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 541 şaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond repute
Bununla ilgili ben de bir fıkra biliyorum:
Adamın biri yolda giderken bir lamba bulurLambayı ovalar ve içinden bir cin çıkarCin dile benden ne dilersen diye söylerAdam Avrupadan Amerikaya kadar yol yapmasını isterCin bunun çok zor olduğunu söyler ve başka bir şey dilemesini isterAdam da kadınları anlayabilmeyi dilerCin, yolun kaç şeritli olacaktı der

Hediyeleşmek sünnettirHaydi hediyeleşmeye
Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun

Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin
şaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05.10.08   #3
Daimi Üye

MEMAti63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 463 MEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond repute
MEMAti63 - MSN üzeri Mesaj gönder
Güzelde erkek futbolsuz olmaz ki emeğine sağlık
MEMAti63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05.10.08   #4
Daimi Üye

Damla-Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 270 Damla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond repute
Jeylincim demekki mükemmel erkek imkansızdan bile imkansız (fıkra öyle diyo ben demiyorum)

Şaad hocam erkeklerin penceresinden de sizin fıkra güzel ikinizinde emeğine sağlık
Damla-Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 3 Hafta önce   #5
Yeni Üye

arzu_832 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 33 arzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant futurearzu_832 has a brilliant future
çok güzelmiş elinize sağlık
arzu_832 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 3 Hafta önce   #6
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 883 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
okuduğunuz için sizinde gözlerinize sağlık teşekkür ederim
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
dogru, erkek

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:09 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler