C-D icinde Dostum Vakİt Dar konusu , DOSTUM VAKİT DAR Bir gün Gözyaşının Ağıtın ve kanın Hesabıdır olacak Orada başlayacak ortasında zulmün Bir gün mutlaka güller Anlaşılmaz bir yosmanın raksına rağmen Rengârenk açacak Ağır ağır her şey …
| |||||||
| | |
C-D icinde Dostum Vakİt Dar konusu , DOSTUM VAKİT DAR Bir gün Gözyaşının Ağıtın ve kanın Hesabıdır olacak Orada başlayacak ortasında zulmün Bir gün mutlaka güller Anlaşılmaz bir yosmanın raksına rağmen Rengârenk açacak Ağır ağır her şey …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DOSTUM VAKİT DAR Bir gün Gözyaşının Ağıtın ve kanın Hesabıdır olacak Orada başlayacak ortasında zulmün Bir gün mutlaka güller Anlaşılmaz bir yosmanın raksına rağmen Rengârenk açacak Ağır ağır her şey O dayanılmaz arzunun haşmetiyle Tabiat bir daha ve ilaveten aşk Olağanüstü bir mavi doğuracak ![]() Daha hayata katılmadığımız anlardır Oysa sinsi bir oyun Eski mi eski çilingir sofralarda Altın ve gene altın olarak Ziyanı yok Yürekte olgunlaşan aşk Hayatı nasıl da güzelleştiriyor Dostum söz bitmez Vakit dar Muhakkak gözyaşının Ağıtın ve kanın İsyanı da var ![]() Nurettin Durman
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |