muhteva forum

Dua Almaya Bakin

Abes icinde Dua Almaya Bakin konusu , Duâ almaya bakın! Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir Düğün günü çok koyun ve inek kesilir Et kokuları mahalleyi sarar Ancak evin bitişiğinde, müslüman, dul bir kadın, dört yetimiyle yaşamaktadır Hepsi …

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Dua Almaya Bakin

Abes icinde Dua Almaya Bakin konusu , Duâ almaya bakın! Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir Düğün günü çok koyun ve inek kesilir Et kokuları mahalleyi sarar Ancak evin bitişiğinde, müslüman, dul bir kadın, dört yetimiyle yaşamaktadır Hepsi …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08.05.08   #1
Moderator

efşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 543 efşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond repute
Question
Duâ almaya bakın!

Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir Düğün günü çok koyun ve inek kesilir Et kokuları mahalleyi sarar Ancak evin bitişiğinde, müslüman, dul bir kadın, dört yetimiyle yaşamaktadır

Hepsi de günlerdir açtırlar

Kadıncağız, düğün evinin kapısını çalıp, 'ateş' ister Ancak maksadı başkadır 'Belki yemek verirler' diye gitmiştir

Adam, kadının niyetini anlasa da, birşey vermez

Kadıncağız, bir daha gidip 'ateş' ister Yine eli boş döner

Üçüncüde yine öyle

Ama ne olur bilinmez, bu defa acır kadına Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler

Yetimcik, annesine yalvarıyor:

- Anneciğim, ne olur bir daha git Belki bu sefer birşey verirler

Kadın ağlamaklıdır:

- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum

Adam bunu duyar Kalbi sızlar Bir mükellef 'Sofra' hazırlatıp, gönderir evlerine Ve dehlize inip, dinler yine

Yetimlerin en küçüğü duâ ediyor:

- Yâ Rabbî! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu îmanla şereflendir!

Ardından;

- Âamiiiin! sesleri yükselir

O anda, kalbi döner ateşperestin

Ve 'Şehâdet'i getirip îmanla şereflenir

Nitekim;

Sadaka, belâyı önler Ama duâ, kaderi değiştirir!

buyurmuştur büyüklerimiz

efşan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
:p:p:p Bacım ellerine,yüreğine sağlık; Allah razı olsun paylaşımın için

Güzel bir menkibe, dua almaya bakmak lazımBaşkasının duası sana

daha çabuk tecelli edermişAllah duası kabul olanlardan dua almak

nasip etsinVesselam!
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #3
O Artık Bizden

nazende1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 119 nazende1980 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Çok DoĞru Sadaka Belayi Önler GerÇekten Benİm EŞİmde 3 Kattan DÜŞtÜ O Kİloyla HİÇ Bİr Şey Olmadi Ben Hep VerdİĞİ Sadakalar Sebebtİr Dİyorum Bu DÜnya Fanİ Ne Verİrsen Elİnle O Gelİr Senİnle Derler
nazende1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #4
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 758 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Daha önce verilmiştiBuradan devam edebilirsiniz

Dua Almakmuhtevacom/dua-almak-t80684html
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:34 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler