Abes icinde dua oyunu.. konusu , herkes üsttekine dua etsin ben bütün forumdan başlıyorum Rahman yar ve yardımcımız olsun…
| |||||||
| | |
Abes icinde dua oyunu.. konusu , herkes üsttekine dua etsin ben bütün forumdan başlıyorum Rahman yar ve yardımcımız olsun…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| VİP Üye | herkes üsttekine dua etsin ![]() ![]() ![]() ben bütün forumdan başlıyorum ![]() ![]() Rahman yar ve yardımcımız olsun ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Moderator ![]() | AMİN ![]() ![]() tüm muhtevadaş kardeşlerimin gönlünde ne kadar hayırlı istekleri war ise inş hepsi kabul we de makbul olur![]() ![]() en yakın zaman da seni bir foto makinesi ile görürüm herhalde ![]() ![]() ee artık habercisin yaa ![]() kanıtların olması gerek![]() ![]() kawga mesajlarını falan çeker gösterirsin ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 844 ![]() | Tüm yüreklere Vedud ism-i celilesiyle tecelli ettikten sonra tüm inanan kullarını cennete atsın O (c c) yücelerin yücesi olan ALLAH![]() HEM DE SORGUSUZ SUALSİZ![]() ![]() GEÇİN DESİN,GEÇİN GEÇİN![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() | oooooooooooo ![]() ![]() hocam walla bu duadan daha güzel bir dua warmıdır ki![]() ![]() AMİN AMİN AMİN inş ![]() bu arada herkes üstünde ki kişiye dua edicekmiş ama bizler topluca ediyoruz ![]() :WOT:neyse ben eeyim size ![]() ![]() Allah sizi genç bir mod yapsın ![]() (olmyck duaya da amin denilmez ama)![]() tabii ki espriydi hocam ![]() :zohiuj: :WOT: :dancing: :flowers:sizin ruhunuz genç bi kere ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
| VİP Üye | Rabbim seni Allah korkusu olmayan şerlilerden korusun ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah razı olsun ![]() |
| |
| | #7 |
| VİP Üye Üyelik tarihi: 26-04-07 Nerden: kocaeli/izmit
Tecrübe Puanı: 52 ![]() | öncelikle musabin umyr kardeşime teşekkür ediyorum böyle 1 konu açtığı için ![]() ![]() ![]() EY BİZİM İKRAM SAHİBİ YÜCE RABBİMİZ ![]() !CEHENNEM AZABINI HZAN KARDEŞİMDEN UZAKLAŞTIR VE ONDAN, YAPTIĞI İYİ İŞLERİ KABUL BUYUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (AMİİİN) |
| |
| | #8 |
| VİP Üye | Allahım canefşan kardeşime takva,iffet,hidayet ve gönül zenginliği ver ![]() |
| |
| | #9 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah'ım gecenin bu saatinde uyumayıp benim gibi bilgisayarın başında sabahlayanlara akıl,fikir ihsan eyle Amin![]() ![]() ![]()
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |