muhteva forum

DÜNYA NASIL DÜZELİR?

Çoçuk Hikayeleri icinde DÜNYA NASIL DÜZELİR? konusu , Adam,pazar sabahı bütün haftanın luğunu çıkarmak için pijamalarını giyer ve eline gazetesini alır Düşüncesi bütün gün miskinlik yapıp evde oturmaktır Tam bunları düşünürken oğlu koşarak gelir ve sinemaya ne zaman …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Hikayeler > Çoçuk Hikayeleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

DÜNYA NASIL DÜZELİR?

Çoçuk Hikayeleri icinde DÜNYA NASIL DÜZELİR? konusu , Adam,pazar sabahı bütün haftanın luğunu çıkarmak için pijamalarını giyer ve eline gazetesini alır Düşüncesi bütün gün miskinlik yapıp evde oturmaktır Tam bunları düşünürken oğlu koşarak gelir ve sinemaya ne zaman …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02.10.08   #1
O Artık Bizden

nazende1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 119 nazende1980 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Adam,pazar sabahı bütün haftanın luğunu çıkarmak için pijamalarını giyer ve eline gazetesini alır Düşüncesi bütün gün miskinlik yapıp evde oturmaktır
Tam bunları düşünürken oğlu koşarak gelir ve sinemaya ne zaman gideceklerini sorar Baba,oğlunu bu hafta sonu sinemaya götürmeye söz vermiştir ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahaneyle oğlunu başından savmak ister
Birden, gazetenin promosyon olarak verdiği dünya haritası gözüne ilişir
Önce dünya haritasını keserek küçük parçalara ayırır ve oğluna,
"Eğer bu haritayı birleştirip düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim" der
İçindende "Oh be kurtuldum! En iyi coğrafya profösörünü bile getirse bu haritayı akşama kadar düzeltemez" der
Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak gelir
"Baba haritayı düzelttim,artık sinemaya gidebiliriz!" der
Adam önce oğlunun söylediğine inanamazAma haritanın tamamlandığını görünce, hayretler içinde bunu nasıl yaptığını sorar
Çocuk şu cevabı verir:
"Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan resmi vardıİnsanı düzelttiğim zaman dünyada kendiliğinden düzeliverdi"
nazende1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
dunya, duzelir?, nasil

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:30 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler