Genel Kültür ve Sanat icinde dünyanı 7 harikası konusu , arkdaşlar dünyanın 7 harikası yeniden seçiliyoradaylar arasında Türkiyeden AYASOFYA var biz de oy vererek ülkemize bir katkıda bulunalım bacasız sanayi ile... link: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! kolay gelsin …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-04-07 Nerden: GaRiPlEr OcAğI
Konuları: Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| Reklam |
| | #2 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası sagol taha paylaşımın güzeldi... |
| |
| | #3 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası ama oy verdin mi |
| |
| | #4 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-05-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası tamam oy kullandım teşekkürler |
| |
| | #5 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası teşekkürler... |
| |
| | #6 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası arkadaşlar 06.07.2007 son ha 07.07.07 de açıklanıyo acele edin... |
| |
| | #7 |
| Daimi Üye ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası bnde oy kullandım ( paylaşım için tşekkrler) |
| |
| | #8 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 06-07-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası bende oy kullandım arkadaslar aranızdan yunus ustaı tanıyan var mı samsundan bana ulasmak ıcın sadik_55_06@hotmail.c om arkadaslar aranızdan yunus ustayı tanıyan var samsundan (bana ulasmak ıcın sadik_55_06@hotmail.c om hadı selamın aleykum Konu sadık025 tarafından (06.07.07 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici |
| |
| | #9 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Konuları: Tecrübe Puanı: 154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dünyanı 7 harikası aleyküm selam. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |