C-D icinde Durdum Baktim konusu , DURDUM BAKTIM Birdenbire olmuyor geceleyin diyorum Geniş bir gökyüzünün altında Caddenin ortasında duruyorum karşıda deniz Penceresi kıbleye doğru kocaman çınar İşte sevmek gibi oluyor bir acının Nazarından kalmış olacak Seslere …
| |||||||
| | |
C-D icinde Durdum Baktim konusu , DURDUM BAKTIM Birdenbire olmuyor geceleyin diyorum Geniş bir gökyüzünün altında Caddenin ortasında duruyorum karşıda deniz Penceresi kıbleye doğru kocaman çınar İşte sevmek gibi oluyor bir acının Nazarından kalmış olacak Seslere …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DURDUM BAKTIM Birdenbire olmuyor geceleyin diyorum Geniş bir gökyüzünün altında Caddenin ortasında duruyorum karşıda deniz Penceresi kıbleye doğru kocaman çınar ![]() İşte sevmek gibi oluyor bir acının Nazarından kalmış olacak Seslere ve renklere karşı derin bir arzu ile Bakışlarından nöbetleri geçiyordu ateşin ![]() Hazır oldum gün kavuştu değişmedi hiçbirşey Gülüşüne bayıldığım güzeller güzeli çocuk Bana bakınca O kadar geniş O kadar geniş ki rahatlatıyor beni Benim deli bir küheylan gibi oluyor kalbim ![]() Nurettin Durman
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |