C-D icinde DÜŞTE GÖR DOSTUM konusu , DÜŞTE GÖR DOSTUM Başıma yağsa dostum kar ile dolu Bana da görünecek ahiretin yolu Benim derdimi sormaz evlisi dulu Düşte gör dostum sen düşte gör Göz pınarlarında kurusa yaşlar Buna …
| |||||||
| | |
C-D icinde DÜŞTE GÖR DOSTUM konusu , DÜŞTE GÖR DOSTUM Başıma yağsa dostum kar ile dolu Bana da görünecek ahiretin yolu Benim derdimi sormaz evlisi dulu Düşte gör dostum sen düşte gör Göz pınarlarında kurusa yaşlar Buna …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08 Nerden: Bursa
Tecrübe Puanı: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DÜŞTE GÖR DOSTUM Başıma yağsa dostum kar ile dolu Bana da görünecek ahiretin yolu Benim derdimi sormaz evlisi dulu Düşte gör dostum sen düşte gör Göz pınarlarında kurusa yaşlar Buna düşmanlar sevinmeye başlar Bana ancak acır mezarımdaki taşlar Düşte gör dostum sen düşte gör Yanlız başına hayaller kurarsın Eski dostlar sen boşuna ararsın Sılanın yollarını bir gün sorarsın Düşte gör dostum sen düşte gör Köyünden uzak yerlerde kalırsın Ne bir mektup ne bir haber alırsın Dört duvar arasında yanlız kalırsın Düşte gör dostum sen düşte gör Birbirine karışır saçın sakalın Ekmeği aşı olursun itin çakalın Tutunacak kalmaz tek bir dalın Düşte gör dostum sen düşte gör İBRAHİM ÜNLÜ (Alıntı) |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dostum, duste |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |