Genel Kültür ve Sanat icinde ebru sanatı(video görüntülü) konusu , wmv | 384x288 | 9:24 dk | 11128 KB Renklerin Suyla buluşup Aşk haline gelmesini güzel bir müzik eşliginde izleyin... Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Konu Ensar tarafından (09.06.08 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Reklam |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() | ablacım hani tarakla falan tarıyoya suyu o niçin oluyor??bi izah eder misiniz? |
| |
| | #3 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o ebruda bi şekildir..yani bi aşamadır..ilk başta 1 renkle çalışırsın..bu zemin çalışması olur..sonra 3 renkle calısınılır..buda battal çalışmasıdır..sonra zamanla calışmlarda farklı modeller denersin..buda tarak malzemesiyle kullanılan bi calışmadır.. |
| |
| | #4 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: kocaeli/ izmit
Konuları: Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asi kız atv de sahur programında bir adem ebru sanatını gösteriyor.hani ilgilisiniz ya o bakımdan ... belki görmek istersiniz diye hatırlatmamız. elbette ki uyumuyorsanız.. |
| |
| | #5 |
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | emir ilgin için sagol..uyumuyorum evet ama tvde izlemiyorum..gece vakuti ısısız bi odada ürkütücü olur.ebru darbeleri farklı görünür felan..şaka şaka bakarım sagol... |
| |
| | #6 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 08-06-08
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ablcım ben göremedim video çalışmıyo |
| |
| | #7 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 22-05-08 Nerden: ........
Konuları: Tecrübe Puanı: 93 ![]() | çok güzeldi.. teşekkürler... |
| |
| | #8 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 19-08-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08
Konuları: Tecrübe Puanı: 22 ![]() | teşekkürler... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |