Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Genel Kültür ve Sanat

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

ebru sanatı(video görüntülü)

Genel Kültür ve Sanat icinde ebru sanatı(video görüntülü) konusu , ebru sanatı(video görüntülü) wmv | 384x288 | 9:24 dk | 11128 KB Renklerin Suyla buluşup Aşk haline gelmesini güzel bir müzik eşliginde izleyin... http://www.boxca.com/clhgkf4h1po1/mu..._ebru.rar.html...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.08.07   #1
onursal üye

Tecrübe Puanı: 0
AşkınSudaki izi is on a distinguished road
Wink ebru sanatı(video görüntülü)

ebru sanatı(video görüntülü)

wmv | 384x288 | 9:24 dk | 11128 KB

Renklerin Suyla buluşup Aşk haline gelmesini güzel bir müzik eşliginde izleyin...

http://www.boxca.com/clhgkf4h1po1/mu..._ebru.rar.html

Konu Ensar tarafından (09.06.08 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.
AşkınSudaki izi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.08.07   #2
Sadık Üye

musabbinumeyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 930
musabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond repute
ablacım hani tarakla falan tarıyoya suyu o niçin oluyor??bi izah eder misiniz?
musabbinumeyr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 20.08.07   #3
onursal üye

o ebruda bi şekildir..yani bi aşamadır..ilk başta 1 renkle çalışırsın..bu zemin çalışması olur..sonra 3 renkle calısınılır..buda battal çalışmasıdır..sonra zamanla calışmlarda farklı modeller denersin..buda tarak malzemesiyle kullanılan bi calışmadır..
AşkınSudaki izi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 01.10.07   #4
Daimi Üye

emir cihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 268
emir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond repute
asi kız atv de sahur programında bir adem ebru sanatını gösteriyor.

hani ilgilisiniz ya o bakımdan ...

belki görmek istersiniz diye hatırlatmamız.

elbette ki uyumuyorsanız..
emir cihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 05.10.07   #5
onursal üye

emir ilgin için sagol..uyumuyorum evet ama tvde izlemiyorum..gece vakuti ısısız bi odada ürkütücü olur.ebru darbeleri farklı görünür felan..şaka şaka bakarım sagol...
Alt 08.06.08   #6
Öylesine Uğradım

cantalles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cantalles isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ablcım ben göremedim video çalışmıyo
cantalles isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 09.06.08   #7
O Artık Bizden

asiprenses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 430
asiprenses isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
çok güzeldi..
teşekkürler...
asiprenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 09.06.08   #8
Sadık Üye

Tecrübe Puanı: 3207
Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Youtube'ye erişim engellendiği için alternatif link eklenmiştir.Göremeyen bilgisayarına indirip izleyebilir.

Alıntı:
asiprenses´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzeldi..
teşekkürler...

Yurt dışından katılıyorsunuz galiba
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 09.06.08   #9
Üye

GÜL&AY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 115
GÜL&AY isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
teşekkürler...
GÜL&AY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
ebru, goruntulu, sanativideo

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
GELENEKSEL EBRU SANALARI elvin38 Matematik Konu Anlatımları 0 07.05.09 18:28
Ebru türleri cüneytkaya Genel Kültür ve Sanat 1 04.09.07 15:36
Cam ve Tuval Üzerine Ebru Şenliği AşkınSudaki izi Genel Kültür ve Sanat 0 05.07.07 19:01
Ebru Sanatinin Tarihçesi Ve Yapimi @ksakal Genel Ders Anlatımları 0 15.06.07 09:53
ebru hakkında mutlaka okuyun!!! AşkınSudaki izi Genel Kültür ve Sanat 1 13.06.07 21:01

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:40 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları