Abes icinde edebiyat oyunu.. konusu , edebiyattan bir kelime verilecek alttaki kulda bunu açıklayacak not:HAZAN bu orjinaldir gerçi ben edebiyattan anlamam ama hadi BİSMiLLAH kafiye nedir??…
| |||||||
| | |
Abes icinde edebiyat oyunu.. konusu , edebiyattan bir kelime verilecek alttaki kulda bunu açıklayacak not:HAZAN bu orjinaldir gerçi ben edebiyattan anlamam ama hadi BİSMiLLAH kafiye nedir??…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| VİP Üye | edebiyattan bir kelime verilecek alttaki kulda bunu açıklayacak ![]() ![]() not:HAZAN bu orjinaldir ![]() ![]() gerçi ben edebiyattan anlamam ama hadi BİSMiLLAH kafiye nedir?? |
| |
| | #2 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafiye: Mısra sonlarında, farklı kelimelerdeki ses (harf) benzerliğine kafiye denir redif??? orjinal olduğu belli ![]() ![]() ![]() Konu HAZAN tarafından (15.08.07 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici |
| |
| | #3 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu oyun daha önce kelime oyunu olarak mevcuttur konuyu kapatıyorum |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tags |
| edebiyat oyunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |