Tiyatro-Skeç-Monolog ve Oratoryo icinde ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne skeci konusu , ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne skeci…
| |||||||
| | |
Tiyatro-Skeç-Monolog ve Oratoryo icinde ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne skeci konusu , ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne skeci…
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 844 ![]() | ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne skeci |
| |
| | #2 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 07-10-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | merhaba skeci görmem mümkün mü |
| |
| | #3 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 1830 ![]() | Tekerleme güzel olmuş ![]() Aynı zaman da komik ![]() |
| |
| | #4 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 04-09-08
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() | merhaba oyun hoşuma gitti egzersiz için uygun olur sanıyorum paylaşım için çok teşekkür ederim Oyunu daha önce sahneleyen varsa önerilerini bekliyorum![]() |
| |
| | #5 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı öğretmen arkadaşlar sahnelemiş ve oyun beğenilmiş Tavsiye ederim Bu sene egzersiz yapsaydım bu oyunu sahneleyebilirdim![]()
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
| | #6 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 04-09-08
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 05-12-07
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok iyi olmş |
| |
| | #8 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 10-10-08
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Teşekkürler |
| |
| | #9 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 23-11-07
Tecrübe Puanı: 436 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne denirki şimdi bi bakalım önce |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tags |
| ehliyet senin neyine sinasi dön köyüne ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne tiyatrosu ehliyet senin neyine dön şinasi köyüne oyunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |