muhteva forum

El-Veda

E-F-G icinde El-Veda konusu , Gitgide daha da yoruyor beni ayrılıklar Her gün biraz daha ben götürüyor benden Neden hep sarıyor beni karanlıklar, Yine kendi yolculuğuma giderken? Solgunlaştırıyor artık ayrılıklar, Alıp götürüyor bir parça nefesimden …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Şiirler > Alfabetik Şiirler > E-F-G

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

El-Veda

E-F-G icinde El-Veda konusu , Gitgide daha da yoruyor beni ayrılıklar Her gün biraz daha ben götürüyor benden Neden hep sarıyor beni karanlıklar, Yine kendi yolculuğuma giderken? Solgunlaştırıyor artık ayrılıklar, Alıp götürüyor bir parça nefesimden …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24.10.08   #1
Bir Zamanlar
Guest

Gitgide daha da yoruyor beni ayrılıklar
Her gün biraz daha ben götürüyor benden
Neden hep sarıyor beni karanlıklar,
Yine kendi yolculuğuma giderken?

Solgunlaştırıyor artık ayrılıklar,
Alıp götürüyor bir parça nefesimden
Neden hep damlıyor gözümden yaşlar,
Yuvadan kuş misali göğe uçarken?

Zaman duruyor, donuyor anlar
İçimde akan pınarlar kurumuşken
Neden hep doluyor göğsüme yakarışlar,
Elimde kalan kırılmış bir elveda iken?

"Alıntı"

Alt 24.10.08   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Hayırdır nereye gidiyorsun,aman haOtur oturduğun yerdeEmeğine sağlık bacımVesselam!

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.10.08   #3
Daimi Üye

MEMAti63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 463 MEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond repute
MEMAti63 - MSN üzeri Mesaj gönder
Elimde kalan kırılmış bir elveda iken?

Ellerine sağlık
MEMAti63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
el-veda

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:27 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler