E-F-G icinde El-Veda konusu , Gitgide daha da yoruyor beni ayrılıklar Her gün biraz daha ben götürüyor benden Neden hep sarıyor beni karanlıklar, Yine kendi yolculuğuma giderken? Solgunlaştırıyor artık ayrılıklar, Alıp götürüyor bir parça nefesimden …
| |||||||
| | |
E-F-G icinde El-Veda konusu , Gitgide daha da yoruyor beni ayrılıklar Her gün biraz daha ben götürüyor benden Neden hep sarıyor beni karanlıklar, Yine kendi yolculuğuma giderken? Solgunlaştırıyor artık ayrılıklar, Alıp götürüyor bir parça nefesimden …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Guest
| ![]() Gitgide daha da yoruyor beni ayrılıklar ![]() ![]() ![]() Her gün biraz daha ben götürüyor benden ![]() ![]() Neden hep sarıyor beni karanlıklar, Yine kendi yolculuğuma giderken? Solgunlaştırıyor artık ayrılıklar, Alıp götürüyor bir parça nefesimden ![]() ![]() ![]() Neden hep damlıyor gözümden yaşlar, Yuvadan kuş misali göğe uçarken? Zaman duruyor, donuyor anlar ![]() ![]() ![]() İçimde akan pınarlar kurumuşken ![]() ![]() ![]() Neden hep doluyor göğsüme yakarışlar, Elimde kalan kırılmış bir elveda iken? ![]() ![]() ![]() "Alıntı" |
| | #2 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırdır nereye gidiyorsun,aman ha ![]() ![]() Otur oturduğun yerde![]() ![]() Emeğine sağlık bacım![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() ![]()
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM ![]() ![]() ![]() Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| |
| | #3 |
| Daimi Üye ![]() | Elimde kalan kırılmış bir elveda iken? ![]() ![]() ![]() Ellerine sağlık ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| el-veda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |