Vatan Sevgisi Şiirleri icinde EMANETİN ŞEREFİMDİR! konusu , ŞEHİDİM, EMANETİN ŞEREFİMDİR! Her gün kara haber, her gün al tabutlar Düşen şehitlerin hepsi al bayrak içindir Sen üzülme şehidim, sıra bizdedir, Bakma arkana şehidim, EMANETİN ŞEREFİMDİR! Her gün mayınlar, …
| |||||||
| | |
Vatan Sevgisi Şiirleri icinde EMANETİN ŞEREFİMDİR! konusu , ŞEHİDİM, EMANETİN ŞEREFİMDİR! Her gün kara haber, her gün al tabutlar Düşen şehitlerin hepsi al bayrak içindir Sen üzülme şehidim, sıra bizdedir, Bakma arkana şehidim, EMANETİN ŞEREFİMDİR! Her gün mayınlar, …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() | ŞEHİDİM, EMANETİN ŞEREFİMDİR! Her gün kara haber, her gün al tabutlar ![]() ![]() ![]() Düşen şehitlerin hepsi al bayrak içindir ![]() ![]() ![]() Sen üzülme şehidim, sıra bizdedir, Bakma arkana şehidim, EMANETİN ŞEREFİMDİR! ![]() ![]() Her gün mayınlar, her gün pusular ![]() ![]() ![]() Bu askerin arkasında duran BÜYÜK MİLLETTİR! ![]() ![]() Sen üzülme şehidim, bayrak bizdedir, Bakma arkana şehidim, EMANETİN ŞEREFİMDİR! ![]() ![]() Dost dedikleri köpek, haine verir destek, Divan durdukları illet, millete olur köstek, Sen üzülme şehidim, sıra bizdedir, Bakma arkana şehidim, EMANETİN ŞEREFİMDİR! ![]() ![]() Bekle düşman, sırada bekler CUMHURİYETÇİ, Bayrak inmez, bekleme alçak bölücü, Sen üzülme şehidim, sıra bizdedir, Bakma arkana şehidim, EMANETİN ŞEREFİMDİR! ![]() ![]() __________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| emanetin, serefimdir! |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |