muhteva forum

En büyük engel insanın içindeki engeldir.

Başarı Hikayeleri icinde En büyük engel insanın içindeki engeldir. konusu , En büyük engel insanın içindeki engeldir Sirklerde eğitilen yavru fillerin ayaklarına, sağlam bir kazığa bağlanmış bir zincir takılır Uzun bir müddet bu şekilde bakılıp beslenen yavru fil artık büyüyüp çok …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Hikayeler > Başarı Hikayeleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

En büyük engel insanın içindeki engeldir.

Başarı Hikayeleri icinde En büyük engel insanın içindeki engeldir. konusu , En büyük engel insanın içindeki engeldir Sirklerde eğitilen yavru fillerin ayaklarına, sağlam bir kazığa bağlanmış bir zincir takılır Uzun bir müddet bu şekilde bakılıp beslenen yavru fil artık büyüyüp çok …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28.04.08   #1
Sadık Üye

FullenAngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 17 FullenAngel isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Arrow
En büyük engel insanın içindeki engeldir
Sirklerde eğitilen yavru fillerin ayaklarına, sağlam bir kazığa bağlanmış bir zincir takılır Uzun bir müddet bu şekilde bakılıp beslenen yavru fil artık büyüyüp çok güçlü hale geldiği halde, ayağına çok ince ve kolay koparılabilecek bir ip bağlandığı halde asla onu koparıp kurtulmayı düşünmez, düşünemez Çünkü aklında hala tutsak olduğu inancı vardır

Birçok insanda, filler gibi, bir kez içine düştükleri çarktan bir türlü kurtulamazlar En büyük engel insanın içindeki engeldir
FullenAngel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:48 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler