muhteva forum

En iyi Kart okuyucu

Ekipman ve donanım icinde En iyi Kart okuyucu konusu , ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ImageMate 12-in-1 Okur / Yazar USB 2 0 bir cihazdır ve bilgisayarınıza USB 2 0 portundan bağlanır USB 2 0 ile resim, müzik, video ve verilerinizi çok yüksek …

Geri git   muhteva forum > Photoshop Center > Fotoğraf-Fotoğrafçılık > Ekipman ve donanım

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

En iyi Kart okuyucu

Ekipman ve donanım icinde En iyi Kart okuyucu konusu , ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ImageMate 12-in-1 Okur / Yazar USB 2 0 bir cihazdır ve bilgisayarınıza USB 2 0 portundan bağlanır USB 2 0 ile resim, müzik, video ve verilerinizi çok yüksek …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15.07.08   #1
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 1830 OKTAR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Cool

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ImageMate 12-in-1 Okur / Yazar USB 20 bir cihazdır ve bilgisayarınıza USB 20 portundan bağlanır USB 20 ile resim, müzik, video ve verilerinizi çok yüksek hızda Flash Bellek kartınızdan bilgisayarınıza transfer edebilirsiniz USB 20 cihazlar geriye dönük uyumlu olduğu için ImageMate 12-in-1 Okur / Yazar tüm USB portlarıyla uyumludur

ImageMate 12-in-1 ile dijital cihazınızı (dijital kamera, cep bilgisayarı, dijital müzik çalar vb) direk olarak bilgisayarınıza bağlamadan Flash belleklerden veri okuyup yazabilirsiniz

ImageMate 12-in-1 Okur / Yazar aşağıdaki bellek formatlarıyla uyumludur:

1 CompactFlash I
2 CompactFlash II
3 SD Card
4 miniSD
5 MultiMediaCard
6 RS-MMC
7 Memory Stick
8 Memory Stick PRO
9 Memory Stick Duo
10Memory Stick PRO Duo
11SmartMedia
12xD

Gelişmiş Özellikler:

• Tek tuş ile resimleri transfer edebilir, e-mail olarak gönderebilir, görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz
• Hi-Speed USB 20 ile yüksek hızlarda veri transferi
• Aynı zamanda USB 11 portları ile de uyumludur
• İlave bir kart adaptörü gerektirmez
• Kolay kurulum ve kullanım; Windows ME, 2000, XP ve Mac OS X v1012+ için extra sürücü gerektirmez Windows 98SE ve Mac OS 92x+ için sürüceler paket içerisindedir
• Masaüstü ve taşınabilir bilgisayarlar için çok kolay bir Reader/Writer istasyonu
• Windows XP ve Mac OS X sertifikalı
Alt 15.07.08   #2
Üye

Tecrübe Puanı: 19 niobe isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
peki nereden temin edebiliriz
niobe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28.07.08   #3
O Artık Bizden

caka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 436 caka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond repute
diğer kart okuyuculara göre biraz pahalı bu sebepten sirkecide yada büyük teknoloji marketlerde bulabilirsiniz
caka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
kart, okuyucu

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:25 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler