Anketler icinde En ürkütücü kelime sizce hangisi? konusu , en ürkütücü kelime sizce hangisi?…
| |||||||
| | |
Anketler icinde En ürkütücü kelime sizce hangisi? konusu , en ürkütücü kelime sizce hangisi?…
| Anketimiz: en ürkütücü kelime sizce hangisi? | |||
| cehennem | | 23 | 46,00% |
| azrail | | 4 | 8,00% |
| yalan | | 6 | 12,00% |
| şeytan | | 9 | 18,00% |
| küfür | | 10 | 20,00% |
| ölüm | | 8 | 16,00% |
| diğer | | 5 | 10,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 50. Anket kapatılmıştır | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-02-08
Tecrübe Puanı: 543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en ürkütücü kelime sizce hangisi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 27-02-08 Nerden: TRABZON
Tecrübe Puanı: 119 ![]() | korusun cehennem hakkatten geçenlerde bununla ilgili bir video izledim ödüm koptu daha uzun ve meşakkatli bir yolculuğumuz var ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN |
| |
| | #3 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08 Nerden: Bursa
Tecrübe Puanı: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede cehennem ![]() sonuçta cehennemlik değilsek ölümde, azrailde güzel gelir İnşa![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-02-08
Tecrübe Puanı: 543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende sana katılıyorum ablacım ![]() yalan,küfür,gıybet,hı rsızlık vb şeylerin hepsi ürkütücüdür çünkü ardından cehennemi getirir![]() |
| |
| | #5 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-02-08
Tecrübe Puanı: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi ürkütücü geliyor ama cehennem daha ürkütücü yaaaa |
| |
| | #6 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küfür diyorum![]() ![]() Hepsi birinden ürkütücü ancak küfüre düştüğünde ve öldüğünde cehenneme gidersin ![]() ![]() Küfüre düştüğünde şeytana uyarsın![]() ![]() Küfredüşdüğünde azrail daha ürkütücü görünür ![]() ![]() Herşeyin (burda sayılanrı diyorum)başı küfürden geçiyor ![]() ![]() Küfre düşmemek dileği ile![]() ![]() Vesselam!![]() ![]() :01 1: |
| |
| | #7 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-12-07
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşkler güzel bir anket |
| |
| | #8 |
| Moderator ![]() | bende şeytan diyorum hele bir sorun neden diye çünkü bu saydığınız şıkların hepsine insanı sürükleyen kim şeytan öyleyse şeytan artı cehennem artı günah artı ölüm korkusu ve sonuç olarak gideceğiniz yerde cehennem olur şeytana uymayanlardan olmak dileğiyle ALLAHA emanet olun sevgili arkadaşlarım ![]() |
| |
| | #9 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 05-05-08
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nefis derim |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |