muhteva forum

En ürkütücü kelime sizce hangisi?

Anketler icinde En ürkütücü kelime sizce hangisi? konusu , en ürkütücü kelime sizce hangisi?…

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Anketler

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

En ürkütücü kelime sizce hangisi?

Anketler icinde En ürkütücü kelime sizce hangisi? konusu , en ürkütücü kelime sizce hangisi?…

Anketimiz: en ürkütücü kelime sizce hangisi?
cehennem 23 46,00%
azrail 4 8,00%
yalan 6 12,00%
şeytan 9 18,00%
küfür 10 20,00%
ölüm 8 16,00%
diğer 5 10,00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 50. Anket kapatılmıştır

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08.05.08   #1
Moderator

efşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 543 efşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond repute

en ürkütücü kelime sizce hangisi?

efşan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #2
O Artık Bizden

nazende1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 119 nazende1980 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
korusun cehennem hakkatten geçenlerde bununla ilgili bir video izledim ödüm koptudaha uzun ve meşakkatli bir yolculuğumuz var ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
nazende1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #3
Daimi Üye

Damla-Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 270 Damla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond repute
Bencede cehennem
sonuçta cehennemlik değilsek ölümde, azrailde güzel gelir İnşa
Damla-Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #4
Moderator

efşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 543 efşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond repute
bende sana katılıyorum ablacım
yalan,küfür,gıybet,hı rsızlık vb şeylerin hepsi ürkütücüdürçünkü ardından cehennemi getirir
efşan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #5
O Artık Bizden

hakan55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 116 hakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond reputehakan55 has a reputation beyond repute
Hepsi ürkütücü geliyor ama cehennem daha ürkütücü yaaaa
hakan55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #6
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Küfür diyorumHepsi birinden ürkütücü ancak küfüre düştüğünde ve

öldüğünde cehenneme gidersinKüfüre düştüğünde şeytana uyarsınKüfre

düşdüğünde azrail daha ürkütücü görünürHerşeyin (burda sayılanrı diyorum)

başı küfürden geçiyorKüfre düşmemek dileği ileVesselam!:01 1:
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #7
Üye

Tecrübe Puanı: 46 zulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond repute
tşkler güzel bir anket
zulkuf13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #8
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 883 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
bende şeytan diyorum hele bir sorun neden diye
çünkü bu saydığınız şıkların hepsine insanı sürükleyen kim
şeytan öyleyse şeytan artı cehennem artı günah artı ölüm korkusu
ve sonuç olarak gideceğiniz yerde cehennem olur şeytana uymayanlardan olmak dileğiyle ALLAHA emanet olun sevgili arkadaşlarım
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.05.08   #9
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 0 messengeruser isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
nefis derim
messengeruser isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:47 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler