Dini Programlar icinde enstrümental ilahiler konusu , Enstrumental İlahiler - Hasenat Net Canım Kabem Gönül Hayran Oluptur Allah Hu Allah Dertli Dolap Biz Bu Gülistanın Ben Yürürüm Yane Yane Allah Hu Allah Medineye Varamadım Canım Kabem Bilmem …
| |||||||
| | |
Dini Programlar icinde enstrümental ilahiler konusu , Enstrumental İlahiler - Hasenat Net Canım Kabem Gönül Hayran Oluptur Allah Hu Allah Dertli Dolap Biz Bu Gülistanın Ben Yürürüm Yane Yane Allah Hu Allah Medineye Varamadım Canım Kabem Bilmem …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 844 ![]() | Enstrumental İlahiler - Hasenat Net Canım Kabem Gönül Hayran Oluptur Allah Hu Allah Dertli Dolap Biz Bu Gülistanın Ben Yürürüm Yane Yane Allah Hu Allah Medineye Varamadım Canım Kabem Bilmem Nideyim Aşkın Elinden Rahim Allah (c c ) Demedim miÖlmemeye Çaren mi Var Ya Resul (s a v ) Erler DemineCürmüm ile Geldim Sana Selam Ola Er Yarın Hak Divanında Belli Olur Haydi Götür Dosta Beni Allah'ım Seni Sevmek Göçtü Kervan Er Yarın Hak Divanında Belli Olur Sübhan Gönülden Diyelim Allah (c c )Gaflet Uykusu Ya Kerim Allah (c c ) Subhan![]() Abdulkadir Geylani Ya Muhammed Mustafa (s a v ) Ya Resul (s a v ) |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tags |
| enstrumental ilahiler medineye varamadım enstrümantal |
| Tags |
| enstrumental, ilahiler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |