muhteva forum

EVDEN KAÇACAĞIM

Çoçuk Hikayeleri icinde EVDEN KAÇACAĞIM konusu , Evden kaçacağım Çok telaşlı bir günde, kocamla evin içinde oradan oraya koşuştururken, dört buçuk yaşındaki oğlumuz Justin Carl'ı yaptığı yaramazlıklar nedeniyle sürekli azarlıyorduk Bir süre sonra, kocam dayanamayıp, Justin'e köşede …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Hikayeler > Çoçuk Hikayeleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

EVDEN KAÇACAĞIM

Çoçuk Hikayeleri icinde EVDEN KAÇACAĞIM konusu , Evden kaçacağım Çok telaşlı bir günde, kocamla evin içinde oradan oraya koşuştururken, dört buçuk yaşındaki oğlumuz Justin Carl'ı yaptığı yaramazlıklar nedeniyle sürekli azarlıyorduk Bir süre sonra, kocam dayanamayıp, Justin'e köşede …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04.06.08   #1
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Evden kaçacağım

Çok telaşlı bir günde, kocamla evin içinde oradan oraya koşuştururken, dört buçuk yaşındaki oğlumuz Justin Carl'ı yaptığı yaramazlıklar
nedeniyle sürekli azarlıyorduk Bir süre sonra, kocam dayanamayıp, Justin'e köşede ayakta durma cezası verdi Justin cezayı sessizce kabullendi,
ama pek mutlu görünmüyordu Birkaç dakika sonra, "Ben evden kaçacağım" dedi Çok şaşırmıştım ve sözlerine çok öfkelenmiştim "Öyle mi?" diye bağırdım
Ama arkamı dönüp bakınca, bana melek gibi göründü, o kadar küçük, masum ve mutsuzdu ki Yüreğim sızladı ve çocukken aynı şeyleri söylediğimi,
kendimi çok yalnız hissettiğimi ve kimsenin beni sevmediğini düşündüğümü anımsadım Aslında bu sözlerle çok daha fazla şey söylüyordu İçinden ağlıyordu,
"Beni görmezden gelmeyin, lütfen fark edin beni! Ben de önemliyim Lütfen beni istediğinizi, bana gereksinim duyduğunuzu ve beni koşulsuz sevdiğinizi hissettirin bana
"Tamam Jussie, evden kaçabilirsin" Diye fısıldadım, bir yandan giysilerini toplarken "Evet, pijamaların gerekecek, palton… "Anneciğim," dedi, "ne yapıyorsun?"
Ayrıca benim paltomu ve geceliğimi de almalıyız" Bütün bu giysileri bir çantaya yerleştirdim ve çantayı sokak kapısının önüne koydum
"Tamam Jussie, evden kaçmak isteğinden emin misin? "Evet, ama sen nereye gidiyorsun?" Eğer sen evden kaçıyorsan, annen de seninle geliyor,
çünkü senin yalnız kalmanı istemem Seni çok seviyorum, Justin Carl"Konuşurken birbirimize sarılmıştık "Neden benimle gelmek istiyorsun?" Gözlerinin içine baktım
"Çünkü seni seviyorum, Justin Sen gidince benim tüm yaşamım değişir Bu yüzden eğer sen gidersen, ben de seninle gelirim""Babam da gelir mi?" Hayır, babanın kardeşlerin
Erickson ve Trevor ile kalması gerek Biz burada yokken çalışmak ve onlara bakmak zorunda "Fereddi (hamster) de bizimle gelebilir mi?" Hayır, Freddi'nin de burada kalması gerek
Bir süre düşündükten sonra, "Anneciğim, biz de burada kalabilir miyiz?" dedi"Evet, Justin, kalabiliriz "Anneciğim," Evet, Justin? "Seni seviyorum" Ben de seni seviyorum, tatlım
Hadi gel, mısır patlatalım Bana yardım eder misin? "Ederim"O anda anneliğin en güzel yanlarından birinin, çocuğunun güven duygusunu ve benlik saygısını kazanmasına yardımcı
olmak olduğunu anladım Kollarımda tuttuğum değerli varlığın, kendisine sarılmamı istediğini, aynı kilden bir çamur parçası gibi, kendisine şekil verip, bir yetişkine çevirmemi beklediğini biliyordum
Anne olarak, çocuklarıma onları istediğimi, sevdiğimi ve onların benim için çok önemli 'ın birer armağanı olduklarını gösterme fırsatını kaçırmamam gerektiğini öğrendim

ALINTI

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.06.08   #2
Moderator

efşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 543 efşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond reputeefşan has a reputation beyond repute
emeğine sağlık ablacım
efşan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.06.08   #3
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 920 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
emeğine sağlık canım
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.06.08   #4
Daimi Üye

Damla-Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 270 Damla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond repute
emeğine sağlık
Aynı sözleri oğlumdan bende duyuyorum ama ben öyle bir valiz hazırlayıp kapıya çıksam oğlum bana sen gidiyosan benim gitmeme gerek kalmadı deyip eve girer Kapıda kalan ben olurum
En iyisimi ne O kaçsın ne ben peşinden gideyim
Damla-Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05.06.08   #5
Moderator

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
razı olsun bacılarımDamla-Nur mesajın çok hoşuma gitti

Vesselam!
Alt 19.06.08   #6
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 138 HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
HaFıZ-ı KeLaM - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Damla-Nur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğine sağlık
Aynı sözleri oğlumdan bende duyuyorum ama ben öyle bir valiz hazırlayıp kapıya çıksam oğlum bana sen gidiyosan benim gitmeme gerek kalmadı deyip eve girer Kapıda kalan ben olurum
En iyisimi ne O kaçsın ne ben peşinden gideyim

zamane çocukları
HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29.06.08   #7
Moderator

Wink
Maalesef bacımİnsanı resmen tehdit ediyorlarİnşa hayırlı olurlar,

zamane dediğimiz çocuklarımızVessel am!
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:30 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler