muhteva forum

Evlilik Ağacı...

Sevgi Hikayeleri icinde Evlilik Ağacı... konusu , Yeni evli bir çift vardı Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi Son zamanlarda o kadar sık olmasa da, evlenmeden …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Hikayeler > Sevgi Hikayeleri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Evlilik Ağacı...

Sevgi Hikayeleri icinde Evlilik Ağacı... konusu , Yeni evli bir çift vardı Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi Son zamanlarda o kadar sık olmasa da, evlenmeden …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12.09.08   #1
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink
Yeni evli bir çift vardı Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi
Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi Son zamanlarda o kadar sık olmasa da, evlenmeden önce sık sık birbirlerini çok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüşlerdi Ama şimdilerde, küçük bir söz, ufak bir hadise aralarında orta çaplı bir kavganın çıkmasına yetiyordu

Bir akşam oturup, ilişkilerini gözden geçirmeye karar verdiler Her ikisi de, boşanmayı istememekle beraber, işlerin böyle gitmeyeceğinin farkındaydılar Erkek, "Aklıma bir fikir geldi" dedi "Bahçeye bir agaç dikelim ve eğer bu agaç üç ay içinde kurursa boşanalım Kurumaz da büyürse bunu bir daha aklımızdan geçirmeyelim Bu süre içinde de ayrı ayrı odalarda kalalım"
Bu ilginç fikir hanımının da hoşuna gitti Ertesi gün gidip bir meyve fidani aldılar ve birlikte bahçeye diktiler Aradan bir ay geçti Bir gece bahçede karşılaştılar Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardı
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.09.08   #2
Sadık Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 372 ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ikraera - MSN üzeri Mesaj gönder
eeeeeeeee demek ki bazı ortak yönlerini görmeye başlıyorlar

Allah kimseyi ayırmasın eşler birbirini daima sevsin ama hepsinden önce saygı duysunlar birbirlerine saygı duysunlar inşalah
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.09.08   #3
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Duygularına amin diyorum kardeşimYorum için razı olsunVesselam!
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
agaci..., evlilik

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:41 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler